Cestro Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Witajcie. Jeżeli uznacie wątek za beznadziejny to od razu mnie zjedźcie z góry do dołu a więcej się to nie powtórzy. Otóż: Zastanawiam się nad nazwą dla studio grafiki. Grafika na potrzeby internetu jak i do druku. Czy możecie podsunąć kilka (nawet abstrakcyjnych) nazw na takowe studio (nazwa firmy)? Byłbym bardzo wdzięczny. multikonto, recydywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 fajnie jakby ta nazwa pokrywala sie z woolna domena .pl to tez wez pod uwage - moze popatrz na wolne domeny (allegro, di.pl, lapacze domen - to naprawde spora inspiracja i gotowa domena pod serwis) - jest tego tyle a noz cos wpadnie w ucho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cestro Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 ajnie jakby ta nazwa pokrywala sie z woolna domena .pl Nie ukrywam iż na tym najbardziej mi zależy Tak siedzę już drugi dzień i wymyślić nie mogę Bo to za krótkie, to za długie, to mi się źle kojarzy a to w ogóle mi się nie kojarzy ... i tak to jest. Po niedzieli idę do UM rejestrować firmę ale nie mam nazwy multikonto, recydywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 need a good domain name must be cheap, can’t be lame something cool like flickr, meebo, wikiyou, mahalo, bebo “telephone” without the “t” “digg” but with a triple “g” Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szemron Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś się do agencji interaktywnej, tam Ci powinni pomóc W wymyślaniu nazwy jesteś zdany na siebie, albo na podmioty, którym za to zapłacisz. Jeśli ktoś by tutaj wpadł na genialną nazwę, to pierwsze co by zrobił, to sam zarejestrował domenkę i próbował odsprzedać. Nie jest to najprostsza sprawa. Czasami potrafi trwać tygodniami. Dwa dni to jeszcze nic. Zbierz sobie do kupy wszystkie wyrazy, przedmioty, nazwy, synonimy, które Ci się kojarzą z tą branżą i spróbuj z tego coś poskładać. Jak się nie uda wymyślić coś sensownego, to możesz jeszcze pokombinować z odpowiednikami w innych językach. Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl Proszę o kontakt na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.Krawczyk Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 A może tak nazwać swoją firmę po prostu imieniem i nazwiskiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 no tak w przypadku wedla to sie sprawdzilo w swiecie internetu nic duzego mi nie przychodzi do glowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 A może tak nazwać swoją firmę po prostu imieniem i nazwiskiem? W DG i tak masz obowiązkowe imię nazwisko więc to swoją drogą. Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.Krawczyk Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Spokojnie wystarczy: imię i nazwisko. Na fakturach będzie to jako nazwa firmy. Ale sygnowanie firmy swoim nazwiskiem jako głównej nazwy też ma swoje plusy i minusy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordon Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Ktoś już polecał na PiO https://tools.arantius.com/password Sprawdź z różnymi ustawieniami i ładna nazwa sama wyjdzie. A z grafiką nie musi się kojarzyć, bo różnych grafów, druków, dizajnów, artów i printów sa już setki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spookypld Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 moja propozycja: printdesign.com.pl Made In 3W - Małe Moje Miejsce https://napiszemydlaciebie.pl/co-to-jest-copywriting/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adby Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 pikaf.pl - pikafdesign.pl viyor.pl - viyordesign.pl nivin.pl - nivindesign.pl aixak.pl - ajxakdesign.pl limey.pl - limeydesign.pl cotey.pl - coteydesign.pl Chwila zabawy narzędziem zaproponowanym przez gordona i voila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cestro Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 pikaf.pl - pikafdesign.plviyor.pl - viyordesign.pl nivin.pl - nivindesign.pl aixak.pl - ajxakdesign.pl limey.pl - limeydesign.pl cotey.pl - coteydesign.pl Chwila zabawy narzędziem zaproponowanym przez gordona i voila Wybrałem limey.pl A nazwe firmy dam LimeyGroup Browar Ci się należy multikonto, recydywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fahofiec Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Ja, jesli nie moge wymyslic nazwy dla jakiegos serwisu, szukam inspiracji np. przy pomocy katalogu DMOZ: otwieram interesujaca kategorie, przelaczam na inna wersje jezykowa i patrze, jak nazywaja sie najpopularniejsze angielskie, niemieckie, rosyjskie, czeskie, ukrainskie, slowackie, francuskie czy hiszpanskie witryny o podobnej tematyce. Nierzadko udaje sie natrafic na naprawde dobre propozycje, nawet z punktu widzenia rodzimego jezyka. Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie. Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Dzięki Gordon, ten generator jest super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.