Skocz do zawartości

pozycja w zależności od sieci czy komputera?

Rekomendowane odpowiedzi

Od dwóch dni mam całkowicie niecodzienną dla mnie sytuację. Na pozycjonowaną przeze mnie frazę mam inne pozycje w zależności od komputera z którego wchodzę na googla. Mam w domu 3 kompy.Dwa w jedej sieci a pozostały w innej.Jak sprawdzam pozycje z tego jednego jestem TOP 1. Z komputera który stoi metr obok TOP3. Sprawdzam w biurze TOP1. Z ciekawości sprawdziłem u żony w biurze - TOP3.

O co tu chodzi. Pierwszy raz widzę coś takiego.

wszystko o brazylijskiej piłce nożnej - brasfutebol.com

FreshMed - najlepszy stomatolog w Katowicach

Najśmieszniejsze jest to że tej strony nie odwiedzałem od kilku miesięcy.Nawet zapomniałem ją skończyć.Kilka podstron jest 404.A już napewno jest najmniej podlinkowaną z moich stron na tą frazę.FSB też nie wchodzi w rachubę bo ma około roku.Cuda panie.

wszystko o brazylijskiej piłce nożnej - brasfutebol.com

FreshMed - najlepszy stomatolog w Katowicach

Przy niestabilnych pozycjach wyniki mogą być zależy od tego z jakiego DC w danym momencie pochodzą SERP'y.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Od dwóch dni mam całkowicie niecodzienną dla mnie sytuację(...)

Jak widzisz staje się to codzienną sytuacją...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności