Lukas_79 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 jakis czas temu wyzerowali im PR dzisiaj glownej strony nie ma https://www.google.pl/search?hl=pl&q=al...=Szukaj&lr= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Z tego co widzę ma PR7... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 kto powie za co oberwało ? Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrandPL Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 za zbojeckie prowizje Wykończeniówka Wrocław - jeśli szukasz firmy do remontu lub wykończenia mieszkania FM Group sklep internetowy - sklep internetowy z produktami FM Group Hokej Wrocław - amatorska drużyna hokejowa WTH Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spookypld Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 a ktoś wie? :E Made In 3W - Małe Moje Miejsce https://napiszemydlaciebie.pl/co-to-jest-copywriting/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helid Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Chodzi mu chyba, że nie ma w indeksie str. głównej: https://www.google.pl/search?hl=pl&q=al...=Szukaj&lr= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiel Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Z tego co widzę ma PR7... Tu raczej chodzi o to, ze strona glowna wyleciala z indeksu. Xann: moze za wychodzace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spookypld Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 nie tylko główna, wszystkie ja tam od dawna mówię, że allegro to zdierstwo i zachęcam do skorzystania ze świstaka. jedno mądre google mnie wysłuchało. dzięki! Made In 3W - Małe Moje Miejsce https://napiszemydlaciebie.pl/co-to-jest-copywriting/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazur Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Jeszcze kilka dni temu, główna zindeksowana była z ID sesji. via CezaryLech Absurd, nonsens i hipokryzja. Mój blog o SEO / SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Już się "naprawiło". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 ale pewnie sporo nerwowy bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nahpl Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 A teraz doszukując się wszetecznych praktyk G : Może google radzi sobie w ten sposób w czasach kryzysu? Wyrzuca stronę główną z TOP 1, tak żeby szukający klikali w Adwordsa? Sytuacja pewnie powtórzy się za kilka dni, potem znowu i znowu. Lepiej sprawdźcie strony swoje/klientów Wejdź i nakarm głodne dziecko. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beckson Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Jak dla mnie to Allegro specjalnie tego nie odczuło. Zdecydowaną większość ruchu mają bezpośredniego. Jeżeli ludzie wchodzą z Google, to pewnie na konkretne aukcje, które same wysoko wskoczyły. bodylike.pl - naturalne kosmetyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nahpl Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Jak dla mnie to Allegro specjalnie tego nie odczuło. Oczywiście masz rację, ale z własnych obserwacji wiem, że bardzo dużo osób woli wklepać allegro (czy też część adresu innej strony) do wyszukiwarki, niż do paska nawigacji. Także google na pewno coś tam zarobiło. Wejdź i nakarm głodne dziecko. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.