Onekick Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Jak tam ma się sprawa obecnie z SEO Bohaterem? Opłaca się go kupić? Dodaje dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Polecam, moim zdaniem najlepszy pól-automat na rynku, oraz perfekcyjny suport. Nu i projekt ciągle rozwijany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onekick Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Polecam, moim zdaniem najlepszy pól-automat na rynku, oraz perfekcyjny suport.Nu i projekt ciągle rozwijany A opłaca mi się go kupić, skoro mam już Publikera? Czym on się różni od Publikera? Ma inną bazę katalogów, precli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Publiker nie dodaje do SEOkatalogow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiaQ Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 publiker - automat seo bohater - manual jeżeli dostrzegasz różnicę oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghosti Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Jak wlaczyc takie szybkie wybieranie kategori? Opcje -> Ustawienia główne -> Trzeba tutaj zahaczyć ostatnią opcję Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rademenes Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Ma ktoś podobny problem? ładuje listę adresów profili od xrumera do scrapebox'a, zapisuje jako .csv i ładuje do SEO pingera = kupa, nic nie załadowało.. wft? W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem, Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy. Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek tylko wymaga listy server.met Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 A dlaczego nie pingujesz scrapeboxem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rademenes Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 A dlaczego nie pingujesz scrapeboxem? Ponieważ w SB Pinger mam opcję co 15 min ponawiania pingu, a w SB nie mam stron do indexowania dobrych, a druga sprawa że nie chce mi się co jakiś czas pingować ^^ wolę automatycznie xD W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem, Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy. Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek tylko wymaga listy server.met Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Awake Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Jak tam ma się sprawa obecnie z SEO Bohaterem? Opłaca się go kupić? Dodaje dobrze? Dodaje ładnie jak na manual tylko baza mogłaby być częściej aktualizowana. Dezynsekcja Wakeboard Clothing - AwakeClothing.com YOUCANWAKE.COM - wakeblog - Wakeboard i wakeskate w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Bazę trzeba tworzyć samemu każda publiczna baza jest mało warta. Nikt nie wie jaką pozycjonujesz tematykę czy wolisz katalogi czy precle płatne czy darmowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Awake Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 odzież - darmowe Tak zgadzam się, chodziło mi o to że po przefiltrowaniu - darmowe to z połowa albo więcej było płatne, a co do bazy to dopiero zaczynam ją zbierać więc wszystko przede mną. Kolego Qbexus jaki polecasz program z automatów? Dezynsekcja Wakeboard Clothing - AwakeClothing.com YOUCANWAKE.COM - wakeblog - Wakeboard i wakeskate w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sleaquit Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Tak zgadzam się, chodziło mi o to że po przefiltrowaniu - darmowe to z połowa albo więcej było płatne, a co do bazy to dopiero zaczynam ją zbierać więc wszystko przede mną. sa ludzie co sprzedaja przefiltrowane listy - ale przefiltrowana lista jest aktualna mniej wiecej miesiac, a w wypadku seokow najwyzej tydzien... chcesz na bierzaco - kupujesz lub robisz to samemu caly czas JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana mailiKLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEO-Admin Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 ładuje listę adresów profili od xrumera do scrapebox'a, zapisuje jako .csv i ładuje do SEO pingera = kupa, nic nie załadowało.. wft? Witam! Sprawdź dokładnie, czy linie w pliku csv, który tworzysz mają dokładnie taki sam format jaki jest wymagany przez sb pingera. Jeśli tak, to musi to wskoczyć. pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 @Awake tak naprawdę nie ma dobrego automatu imho sb jako półautomat jest najskuteczniejszy choć też wiele mu brakuje ale twórca ciągle nad nim pracuje a aktualizacje są free. Bazę niestety musisz stworzyć i utrzymywać samodzielnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.