goszczu Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 A gdzie jeśli można wiedzieć? sam też swego czasu ćwiczyłem i mogę tylko potwierdzić słowa goszcza;) Łódź, ale żaden ze znanych klubów Ja robię co 2-3 dzień 5 serii pompek po 12 plus 30 brzuszków. Mi starczy, żeby stopniowo wzmocnić się.Ps. Znacie jakiś sposób żeby przytyć? Bo ważę tylko 70kg przy 183cm... ;-) To wcale nie jest tak mało Siłka (3 razy w tygodniu) + zwiększ ilość posiłków do 5 + pokupuj odżywki. Bez siłki i odpowiedniej diety będzie ciężko. Na pompkach i brzuszkach masy nie zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Nie zależy mi na byciu przypakowanym jak statystyczny 'dres'. I chcę naturalnie to rozwiązać, a nie na białku z tabletek. zwiększ ilość posiłków do 5 Musiałbym więc zmiejszyć ilość posiłków, bo jem mało a często Robiłem też wspomniane A6W, efekty super, ale poczekam aż trochę przytyję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Ps. Znacie jakiś sposób żeby przytyć? Bo ważę tylko 70kg przy 183cm... ;-) Poczekaj do 30stki. Samo przyjdzie Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goszczu Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Nie jestem ekspertem, ale białka w tabletkach raczej nie robią bo byś musiał się tego nałykać sporo Jak nie chcesz mięśni to możesz zacznij się stołować w macu? A tak na serio już - spróbuj jeść w odstępach przynajmniej 2-3 godzinowych 4-5 posiłków dziennie. Nie podjadaj, nie jedz małych posiłków. Ogranicz brzuszki czy bieganie, siłownia nie zrobi z Ciebie mutanta, a białko to raczej w miarę naturalne jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Poczekaj do 30stki. Samo przyjdzie nie u wszystkich ja wiek mam, a jak byłem szczupły, tak i jestem nadal, nawet se żone wziełem, bo mówili, żona będzie to i masa (brzuszka) przybędzie... 6 lat mnie karmi, a efektu nie widać... a gotuje, że ho ho... :] - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nett Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Ziarka slonecznika - kilka paczek dziennie i bedziesz zastanawial sie jak wage zbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Aby przytyć to dieta, dieta i jeszcze raz dieta + sen aby schudnąć to również dieta, dieta i jeszcze raz dieta. Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Musiałbym więc zmiejszyć ilość posiłków, bo jem mało a często To jest właśnie lepiej, gorzej jeść rzadko i dużo. P.S. Białko jest w proszku - i wielkich wiadrach. zwykle z serwatek, kurzych jaj albo sojowe lub też pomieszane, pewnie są tam chemikalia typu E- itp., ale jak wszędzie. ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Ps. Znacie jakiś sposób żeby przytyć? Bo ważę tylko 70kg przy 183cm... ;-) Poczekaj do 30stki. Samo przyjdzie Szczera prawda Przed trzydziestką 75kg i 185cm a teraz to sie nie będę chwalił I codziennie 20km na rowerze do pracy , i nie pomaga Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 A wiecie, że u mnie też wiek "pomaga" Kiedyś to taki szczupły, nieistotne ile jadłem i co jadłem. A teraz troszkę inaczej, w dużej mierze przez mój ulubiony napój :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Kiedyś to taki szczupły, nieistotne ile jadłem i co jadłem. A teraz troszkę inaczej, w dużej mierze przez mój ulubiony napój :] Lesiu a ile wtedy miałeś lat a ile masz teraz ? Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czachapl Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Aby przytyć to dieta, dieta i jeszcze raz dieta + senaby schudnąć to również dieta, dieta i jeszcze raz dieta. Buncol zdradziłeś cały sekret Chcesz przytyć to jedz i spij schudnąć tylko jedz Strony internetowe zarzadzanienajmem.eu https://eyepedia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Niewiele do 30 zostało, gdzieś do 24 roku mogłem sobie pozwolić na niemal wszystko jeśli chodzi o jedzenie. Co prawda nadal sobie pozwalam, ale już kratki na brzuchu dawno nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Lesiu, na którym etapie jesteś? Przy pierwszym nie widzisz jak lejesz Przy drugim nie widzisz jak stoi Przy trzecim nie widzisz kto robi loda Tak czy inaczej trzeba schudnąć, od dawna to sobie mówię tyle, że właśnie pije piwo i jem chipsy Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grim Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 A6W + hantelki w zaciszu 4 ścian i coś na "świeżym" powietrzu (ja chodzę na kosza 2-3 godz. / 2 dni) Starcza za świat, a efekty możesz zobaczyć już po tygodniu (zależy od tego w jakiej jesteś formie) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.