General_Depet Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Posiadam Seoki na innych hostingach i z ich instalacją/działaniem nie mam żadnych problemów.Wczoraj zainstalowałem skrypt na Hekko.pl i wyrzuca mi pod tagami następujący błąd: Zapraszam na kontakt@seokatalogi.pl po poprawkę - błąd jest mi znany A ja mam takie pytanko, dlaczego tak jest, że podczas gdy zakładam konto w katalogu i później dodaję wpis (nie będąc zalogowanym) podając w formularzu ten sam adres email co przy rejestracji mój wpis nie dodaje się do mojego konta. Wynika z tego, że po założeniu konta trzeba za każdym razem się logować co utrudnia katalogowanie. Oczywiście że wpierw należy się zalogować. Ze względów bezpieczeństwa nie może być tak że wpis ląduje na tym koncie jaki mail się podaje w formularzu - to oczywiste. Generale spójrz na moje wcześniejsze pytanie Jakie pytanie ? Odnosnie tych zaindeksowanych podstron to mi od początku sie nie wystwietlają . A sprawdzałem przez MajesticSEO i podstrony mam zaindeksowane. Co jest z tym nie tak? PA -> Konfiguracja -> Ustawienia główne -> metoda pobierania treści przełączcie na curl<->file_get bo być może jedną z tych funkcji macie na serwerze wyłączoną. Jeśli nadal nie pomoże zapraszam na kontakt@seokatalogi.pl z danymi do PA i FTPa - sprawdzę co jest grane. Może faktycznie ban na IP. Jeszcze pociągnę temat.. czy są chociaż jakieś szacunkowe (bez zobowiązań) terminy wydania kolejnej wersji? np. maj? Nie ma. P.S. Aż tyle (tak wielkich) zmian będzie w wersji 1.5 że tak długo trwa przygotowanie jej? (nie wnikając w przeciwności losu..) Tu nie chodzi o ilość zmian tylko o to że ja w chwili obecnej jestem w dość sporej niedyspozycji iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Pamiętam, że czytałem kiedyś w tym temacie, jak zrobić rozwijalne kategorie na stronie głównej (tj. że jest widoczne kilka kategorii, a na dole jest button jakiś i się ładnie wysuwa reszta po kliknięciu ). Mógłbyś Generale podrzucić rozwiązanie / link do postu albo wrzucić to na bloga? ) Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Hmm ja nic takiego nie wstawiałem - tylko pomagałem komuś > https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry982705 iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradBudzyk Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Generale jest problem.... piszę, dobijam się i nie mam odpowiedzi na żadnego maila Proszę podeślij mi poprawkę do błędu pod tagami na konrad@budzyk.pl Darmowe szablony do seokatalogów! - darmowe szablony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Wysłana iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradBudzyk Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 No teraz jest super Wielkie dzięki. Darmowe szablony do seokatalogów! - darmowe szablony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superwieniu Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Tu nie chodzi o ilość zmian tylko o to że ja w chwili obecnej jestem w dość sporej niedyspozycji W takim razie życzę zdrowia i uzbrajam się w cierpliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradBudzyk Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Właśnie biorę się za stawianie kolejnych katalogów i zastanawiam się jak można skopiować kategorie i podkategorie z mojego obecnego seoka na nowego? Bo ręcznie wpisywać strasznie mi się nie chce - szczególnie, że tych seokatalogów powstanie jeszcze 8. Darmowe szablony do seokatalogów! - darmowe szablony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 (edytowane) Eksportuj sobie bazę w phmypadmin z jednego katalogu, zaimportuj w drugim, a później wyczyść wpisy. Edytowane 28 Lutego 2012 przez Zbigniew Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Najlepiej eksportuj sobie tylko zawartość tabeli zawierającej kategorie, a instaluj normalnie katalogi i później po prostu wykonuj zapytanie z poziomu phpmyadmin. Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaq Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Do kogo mogę się zwrócić w celu aktualizacji (z wersji 1.31) uszkodzonego seokatalog'a? https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas22333 Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 (edytowane) Kosz, pomyłka Edytowane 28 Lutego 2012 przez lukas22333 Domeny od 10zł - https://www.aftermarket.pl/marketsearch.php?seller=380f6ee80bf9deab6c3056e3b03f8f25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artche Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Zrobiłem test wydajności seokatalogu - jest pozytywne zaskoczenie., głównie na +1 od Google. Zachęcam do lektury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Czy ktoś wie kiedy Generał wróci z wakacji? Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeprogramy.com Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Mnie bardzo interesuje Licencja, na jakiej jest? Ja chciałbym kupić skrypt najlepiej na GNU tx chodzi mi o to abym mógł w dowolny sposób go przerabiać i dostosowywać każdy plik a nie np. Domini skrypt - nie mogę nawet formularza zmienić. Czy kupując na os fizyczną mogę go używać na potrzeby własnej firmy (w przyszłości)? InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi