moskit Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 przepraszam za off, ale nie wiem czy docierają do Ciebie moje maile Generale? bo juz 3 bez odpowiedzi i nie wiem czy gina w tłoku czy w ogóle nie docieraja:D Blasty Xrumer - Podlinkuj skutecznie wpisy w katalogach, preclach, profile, zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 27 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Docierają - odesłałem odpowiedź iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Trochę mnie dziwi, że coraz więcej tych katalogów powstaje w wersji całkowicie czystej, bez najmniejszej modyfikacji. Zdarzają się też zmodyfikowane graficznie, ale bez uzupełnienia stron informacyjnych. A już zadziwiające jest to, że ludzie coraz częściej na starcie żądają płatności za rozpatrzenie wpisu, gdzie katalog nawet nie jest podlinkowany, PR0, a domena świeża. Niektórym to się chyba wydaje, że już sam fakt zainwestowania pieniędzy w skrypt SEOKatalog gwarantuje całą rzeszę zainteresowanych i wniebowziętych faktem, że będą mogli wydać kilka PLN za zgłoszenie wpisu do bezwartościowego katalogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky77 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 To kiedy plus minus można się spodziewać 1.3? Oferuję usługi IT więcej info. Nowe forum uruchomione w 2025 Presta forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 To kiedy plus minus można się spodziewać 1.3? myślę że ok. 10 października Lesiu -> i tak proporcje "wyróżniających się" do "zielonych" są zdecydowanie lepsze niż w przypadku innych skryptów iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_riddle Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 czy katalog juz przetłumaczony na niemiecki? jeśli nie to chętnie podziałam w tym kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 musisz w 1.3 z automatu dac niebieski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskit Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 chyba sie cos posypalo Generale bo bledy sie pojawily, jak widze u innych tez. Blasty Xrumer - Podlinkuj skutecznie wpisy w katalogach, preclach, profile, zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 (edytowane) Tak padł serwer z systemem licencyjnym a myślałem że już zabezpieczyłem skrypt przed takimi problemami eehh :/ Zaraz wyślę poprawkę żeby przynajmniej tych błędów nie wyrzucało na stronie. edit. a właściwie wyślę jak technicy naprawią usterkę bo padło również phpmyadmin i poczta edit2. już jest ok Edytowane 28 Września 2009 przez General_Depet iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 czy katalog juz przetłumaczony na niemiecki? jeśli nie to chętnie podziałam w tym kierunku świetnie - poszło PW. iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Akurat jeśli chodzi o taki sposób sprawdzania licencji to jest to co najmniej dziwne. Teraz już jest OK, ale przez jakiś czas nie można było korzystać z katalogów na tym skrypcie ze względu na problem z serwerem sprawdzającym licencjonowanie. Nie ma jakiegoś innego sposobu na to? Druga sprawa to problem ze stronicowaniem wyników. Jeśli jakaś podkategoria ma więcej wpisów to na kolejnych stronach znikają linki (prócz jednego) do stron wcześniejszych. No chyba, że to taki zamysł stronicowania, ale wydaje mi się, że to błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Akurat jeśli chodzi o taki sposób sprawdzania licencji to jest to co najmniej dziwne. Teraz już jest OK, ale przez jakiś czas nie można było korzystać z katalogów na tym skrypcie ze względu na problem z serwerem sprawdzającym licencjonowanie. Nie ma jakiegoś innego sposobu na to? Niestety nie wpadłem na nic lepszego - jedyne co można zrobić i zaraz zrobię to wyłączenie w przypadku takiej awarii błędów funkcji sprawdzającej licencję u użytkownika. W sumie to znikomy problem bo taka awaria zdarzyła się dopiero 2 raz od wypuszczenia skryptu i trwała nie więcej niż 2 godziny. Druga sprawa to problem ze stronicowaniem wyników. Jeśli jakaś podkategoria ma więcej wpisów to na kolejnych stronach znikają linki (prócz jednego) do stron wcześniejszych. No chyba, że to taki zamysł stronicowania, ale wydaje mi się, że to błąd. Taki zamysł -> googlarka pięknie indeksuje kolejne strony kiedy nie ma jak wracać do tych które już przejrzała iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 (edytowane) z tego co pamietam to chyba właśnie tak miało być. a ja mam inne pytanie. czy da sie jakoś "wymusić" czy z automatu zrobić aby tytuły wpisów zaczynały się zawsze z dużej litery? Edytowane 28 Września 2009 przez SilverT Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 czy da sie jakoś "wymusić" aby tytuły wpisów zaczynały się zawsze z dużej litery? To by była dobra opcja. Też nie chce mi się zmieniać za każdym razem a wyglądało by to dużo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 a ja mam inne pytanie. czy da sie jakoś "wymusić" czy z automatu zrobić aby tytuły wpisów zaczynały się zawsze z dużej litery? Świetny pomysł i bardzo prosty do zrobienia - dziwne że nie miałem tego dotychczas na liście. Będzie w wersji 1.3. Dzięki! iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi