arve_lek Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Myślałeś może Generał, aby wprowadzić jakić centralny panel zarządzania seokatalogami z poziomu admina ? Dla Ciebie pewnie to chwila moment. Osobiście jestem gotów zapłacić za taką funkcję. Bo krew mnie zalewa na konkurencyjne softy. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Napięcie rośnie ... Kiedy premiera? Kiedy przez co najmniej tydzień żaden z testerów nie znajdzie nowego błędu Tymczasem zapraszam chętnych do testów. Myślałeś może Generał, aby wprowadzić jakić centralny panel zarządzania seokatalogami z poziomu admina ? Dla Ciebie pewnie to chwila moment. Osobiście jestem gotów zapłacić za taką funkcję. Bo krew mnie zalewa na konkurencyjne softy. Oj to wcale nie jest taka chwila moment. To jest wbrew pozorom bardzo skomplikowany projekt, bardzo drogi i skierowany raczej do wąskiej grupy odbiorców. Dyskusyjny pozostaje też sens tworzenia czegoś takiego w wersji serwerowej. Lepiej byłoby chyba wykorzystać wielowątkowość w aplikacji desktopowej. Cóż może kiedyś... póki co jest wersja 1.5. iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marpit Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 To się raczej nie uda - tworzenie map jest bardzo obciążające serwer i odbywa się w kilku-kilkunastu wywołaniach. Hm ... ale obecnie jak uruchamiamy generowanie mapy to nie obciąża ? Ktoś mi podpowiada... cron nie ma wywoływać tworzenia mapy, ale proces nadzorujący hm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 To się raczej nie uda - tworzenie map jest bardzo obciążające serwer i odbywa się w kilku-kilkunastu wywołaniach. Hm ... ale obecnie jak uruchamiamy generowanie mapy to nie obciąża ? Ktoś mi podpowiada... cron nie ma wywoływać tworzenia mapy, ale proces nadzorujący Obciąża - dlatego generowanie map odbywa się w kilku partach na zasadzie odświeżenia strony za pomocą header (żeby nie wpaść w niski set_time_limit na serwerach shared). Czy cron to wywoła? Wątpię ale spróbować można. Sprawdzę to w wersji 1.51. iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Seokatalog jest zakodowany? Chciałbym postawić katalog firm na wzór otobiznes.pl ale nie wiem czy seokatalog się nadaje. Czy na stronie głównej, kategoriach i podkategoriach można ustawić żeby zamiast opisu strony wyświetlały się informację z pół które się stworzy samemu np numer telefonu czy ulica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 (edytowane) Seokatalog jest zakodowany? Pliki funkcyjne są zakodowane. Cała reszta łącznie z plikami templatki i plikami językowymi jest odkodowana. Chciałbym postawić katalog firm na wzór otobiznes.pl ale nie wiem czy seokatalog się nadaje. SEOKatalog to skrypt katalogu stron. Oczywiście można za jego pomocą zrobić fajny katalog stron firmowych (dobry przykład to > https://www.dodaj-firme.com.pl albo https://www.kafirm.pl) z użyciem niestandardowych pól formularza takich jak NIP, adres firmy, telefon itd. (od wersji 1.5 jest nawet mozliwość ich przydzielania do konkretnych grup wpisów) to jednak klasycznego katalogu firm na tym raczej nie zrobisz ze względu na m.in. obowiązkowe pole dodania adresu firmowej strony www. Generalnie cała funkcjonalność SEOKatalogu jest stworzona pod wygodę prowadzenia katalogów stron. Czy na stronie głównej, kategoriach i podkategoriach można ustawić żeby zamiast opisu strony wyświetlały się informację z pół które się stworzy samemu np numer telefonu czy ulica? Tak - bez problemu. Edytowane 24 Listopada 2012 przez General_Depet iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky77 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 to kiedy możemy się spodziewać finalnej 1.5? Nowe forum w 2025 roku? Czemu nie? Presta forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skylover Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Kiedy przez co najmniej tydzień żaden z testerów nie znajdzie nowego błędu Fotografia Ślubna Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyzryw Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 szczerze mówiąc też nie mogę się doczekać nowej wersji , może jakaś promocja przy okazji się pojawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wspolczynnik Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 też czekam z niecierpliwością. Co jakiś czas klikam na "Sprawdź aktualizacje" ale ciągle widzę "Posiadasz aktualną wersję 1.42". Dalej, dalej testerzy Generała. Wspolczynnik.pl - darmowy katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covalic Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Z tego co widzę, captcha adType jest na chwilę obecną najskuteczniejsza, zero wpisów z automatów. strug elektryczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur5236 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Z tego co widzę, captcha adType jest na chwilę obecną najskuteczniejsza, zero wpisów z automatów. Da się coś na tym zarobić? Profil Linkedin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Z tego co widzę, captcha adType jest na chwilę obecną najskuteczniejsza, zero wpisów z automatów. Na logicznym securimage też jest spokój tyle że na adType można dodatkowo zarobić iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covalic Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Nie wiem czy się da zarobić gdyż moje konto nadal uparcie wskazuje 0zł. Odsłony się nabijają ale 'akcji' brak... strug elektryczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 (edytowane) Del Edytowane 2 Grudnia 2012 przez zoozool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi