SirZooro Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 W dużym skrócie - Google zastanawia się nad tym, aby zamiast całkowitego ignorowania linków nofollow, zrobić tak aby przekierowywały one swoją część mocy do /dev/null. Więcej tutaj. Oj będą przetasowania w serpach jak to wejdzie... Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 hmmmm ciekawe ciekawe ps. chętnie bym sie przejechał teraz co po niektórych ale Oni sami dobrze wiedzą Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniotek Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 ta... i dobrze;) jak się ciesze, że tylko stopki na swoich stronach nagradzałem tym cudownym atrybutem ale sieczka się zrobi... Mhm... tęskniłem? Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idolw Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 nic sie nie stanie. nofollow to wciaz niewiele linkow w calym internecie. polish suicide flew 48 successful missions Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spookypld Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Jeśli dobrze rozumiem tj. to walka z linkami płatnymi i wyraźny sygnał w kierunku Kup Pan AdWords. Pytanie za sto punktów. Linki AdSense nadal nie są "dofollow"? Made In 3W - Małe Moje Miejsce https://napiszemydlaciebie.pl/co-to-jest-copywriting/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioSQL Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 odwieczna zasada starych indian mowi: nigdy nie zwracac uwagi na to co pisze gogle nigdy nie uzywac zadnych narzedi google dlatego w takich momentach spie spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekg Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 W dużym skrócie - Google zastanawia się nad tym, aby zamiast całkowitego ignorowania linków nofollow... Nie jest prawdą, że obecnie Google całkowicie ignoruje linki nofollow. MG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wszystko ginie Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Najpierw mówią, żeby wstawić. Wstawiłem. A teraz mówią, że reszta linków straci moc, bo mam wstawione. Świetnie. Program partnerski na Twoje katalogi i precle! Nawet 20% prowizji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giker Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Jeśli dobrze rozumiem tj. to walka z linkami płatnymi i wyraźny sygnał w kierunku Kup Pan AdWords. Pytanie za sto punktów. Linki AdSense nadal nie są "dofollow"? Linki adsense dofollow albo nofollow? :| Po pierwsze to linki z google, a po drugie z javascriptu. [Zlecę] Katalogowanie w katalogach niemieckojęzycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romperstomper Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 jak by nie patrzec jak najszybciej trzeba pozbyc sie linków z nofollow a co za tym idzie szykują sie masakryczne przetasowania w wynikach idzie sajgon Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjonowanie Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 noflow to też pewien rodzaj walki z pozycjonerami.... oj spadną niektóre katalożki... spadną... Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpav Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Nofollow to 3% linków. Jeśli to wejdzie/weszło to trzeba będzie usuwać linki zamiast wstawiać nofollow po prostu, ewentualnie tak dzielić strony żeby było mało wychodzących. Inna sprawa, jak dla mnie to się tyczy tylko linkowania wewnętrznego, a przynajmniej mam taką nadzieję, bo tylko wtedy jest to logiczne. Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron? if.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjonowanie Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Inna sprawa, jak dla mnie to się tyczy tylko linkowania wewnętrznego, a przynajmniej mam taką nadzieję, bo tylko wtedy jest to logiczne. wewnętrznego ? jak możesz wewnętrznie linkować inny serwis? Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpav Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Nie wiem, daj znać jak się dowiesz ;-) FYI nikt nie pisał że mowa jest o zewnętrznych tylko no nie? Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron? if.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kea Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Inna sprawa, jak dla mnie to się tyczy tylko linkowania wewnętrznego, a przynajmniej mam taką nadzieję, bo tylko wtedy jest to logiczne. Jaki sens jest w wewnętrznym linkowaniu Nofollow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.