Dominik23 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Normalnie nie odwiedzam fora typu onet z uwagi na poziom, ale artykuł mnie zaciekawił. Cenzura onetu daje rade. Jestem w szoku że Polska jest jeszcze taka z komuszała. Normalnie żal mi tych ludzi. https://wiadomosci.onet.pl/1558312,2677,1,kioskart.html Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Z twarzy do ojca podobna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 kolejne sensacje z rąk usera Dominik23... Kolejny markez na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 FiKaS... to poważne oskarżenie! Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Ilgesu prosze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik23 Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Ok. każdy ma prawo do własnego zdania Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goszczu Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Fikas nie wiem czy ta ironia jest upoważniona, ale ja osobiście za komunistami nie przepadam. A jak widać trzymają się oni całkiem dobrze (nie mówię o córce Jaruzelskiego). A jakiś Michnik, który się z nimi dogadywał potem promuje takich Kiszczaków i Jaruzelskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 A jakiś Michnik ? Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inco Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Michnik ma prawo dogadywać się z kim chcę, bo ma do tego moralne praw, przesiedział w komunistycznych więzieniu ponad 6 lat. Zadajcie sobie pytanie ile przesiedzieli Ci którzy teraz najgłośniej krzyczą przeciwko Michnikowi i żądają rozliczeń, próbując zbić tylko i wyłącznie kapitał polityczny( zresztą cześć z tych osób albo współpracowała z komunistami jak, np. tatuś naszego byłego ministra edukacji, lub dzielą byłych współpracowników reżimu na tych lepszych z którymi można współpracować, np. sprawa sędziego Kryże, a tych którym trzeba dokopać ) Zresztą co ma córka Jaruzelskiego do działań jej ojca, weźcie też pod uwagę jak był obalany komunizm, np. Rumuni i dlaczego u nas się tak nie skończyło. Łatwo się ocenia sytuację jak się siedziało i w tym czasie nic nie robiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Łatwo się ocenia sytuację jak się siedziało i w tym czasie nic nie robiło. albo sie mialo trzy latka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inco Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Też miałem 3 lata Ale czołgi przed kościołem na moim osiedlu pamiętam, pamiętam też w 88 jak ryczałem przez gazy łzawiące na Grabiszyńskiej we Wrocławiu. Pamiętam też puste sklepy, stanie w kolejka, często wielokrotnie po tą samą rzecz itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pseudoseowiec Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Ciekawe czy ten zbrodniarz do żyje końca procesu i co najważniejsze kary. Ten przykład pokazuje jak nasze Państwo jest chore. Takie rzeczy nie powinny dziać się w Panstwie prawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Pamiętam też puste sklepy, stanie w kolejka Dzisiaj nie ma pustych sklepów, to fakt. Ale jest b. wiele osób które niezbyt często je odwiedzają z braku kasy. Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goszczu Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Michnik ma prawo dogadywać się z kim chcę [...] Jakie moralne prawo? Przy okrągłym stole chyba nie reprezentował siebie, więc nie wiem co ma tu do tego, że siedział tyle i tyle lat. Poza tym setki osób kończyły gorzej niż Michnik. Dziwnym trafem obie strony okrągłego stołu w III RP bardzo dobrze się ustawiły. Dla mnie bronienie Kiszczaka, Jaruzelskiego i tego typu panów to kompromitacja... Ci ludzie byli najważniejszymi personami w ustroju, w którym więziono, zabijano jedynie za przynależność do opozycji. Ja nie siedziałem, nie pamiętam wydarzeń z 89 roku. I dlatego nie mam prawa wyrażać swojego zdania? To jest dla Ciebie wolność słowa? Zapewne nikt z forum nie pamięta czasów II wojny światowej, dlatego nikt nie ma prawa krytykować Hitlera? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 goszczu - ciekawe co by sie dzialo, gdyby go nie bylo, lub ktos inny podejmowal decyzje moze rumunia to by bylo malo ?? - popatrz pod tym katem - nie bronie tamtego ustroju, ale realnie oceniam fakty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.