marioSQL Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 fikas napisz ile trzeba punktow weblinka przylozyc by bylo dobrze bo tylko to ci wychodzi wspaniale to ze bogdansenator robi za stanczyka na dworze xanna to wszyscy widza ale tobie lukas troche sie dziwie bo tak na kumatego zalatywales przez pewien moment na dzien dzisiejszy roznice pomiedzy laptopem a notebokiem sie juz zatarly calkowicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Ale jedna rzecz może być trochę myląca " Wygraj Laptopa" w nazwie konkursu - a do wygrania nie ma żadnego laptopa jaka jest różnica pomiędzy laptopem a notebokiem albo odwrotnie , słucham ? https://www.notebook.pl/ A tak na marginesie to dlaczego pytasz o różnicę między laptopem a notebookiem jak w stopce jako nagrody masz netbooki? "Netbook - mały komputer przenośny typu notebook, zazwyczaj tańszy i lżejszy od tradycyjnego laptopa przeznaczony do przeglądania Internetu, wideorozmów, aplikacji online oraz prac biurowych w podróży." Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 A tak na marginesie to dlaczego pytasz o różnicę między laptopem a notebookiem jak w stopce jako nagrody masz netbooki? żeby niektórzy odkryli że jest taka jak pomiędzy kartoflem a ziemniakiem Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 żeby niektórzy odkryli że jest taka jak pomiędzy kartoflem a ziemniakiem Tu chodzi chyba o różnicę ale w cenie jaka jest między młodymi a starymi ziemniakami. "Na polskim rynku zaczynają się pojawiać nowe, uproszczone komputery przenośne – netbooki. Ich producenci są pewni, że Polska stoi przed nimi otworem. Zapotrzebowanie będzie duże, a klienci chętnie je kupią i będą wykorzystywać jako drugi komputer – notatnik." https://www.nextmag.pl/index.php/artykul/ai...ok-goracy-temat Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czachapl Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 To tego typu urządzenia to jeszcze telefony czy już może netbooki: https://www.nokaut.pl/szukaj/nokia-95.html Te małe i dość lekkie (ważą około kilograma) komputerki pozbawione są m.in. napędu CD/DVD czy stacji dysków. W celu obniżenia ceny zastosowano także tańsze komponenty: mniejsze matryce, słabsze procesory oraz tanie karty sieciowe. Co ważne, w założeniu pozbawione są dysków twardych – zamiast nich jest stosunkowo niewielka pamięć flash, której znaczną część zajmuje system operacyjny. Strony internetowe zarzadzanienajmem.eu https://eyepedia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albireo Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Ale jedna rzecz może być trochę myląca " Wygraj Laptopa" w nazwie konkursu - a do wygrania nie ma żadnego laptopa jaka jest różnica pomiędzy laptopem a notebokiem albo odwrotnie , słucham ? Ale w konkursie nie ma do wygrania żadnych NOtebooków, tylko NEtbooki... Nie umniejsza to wagi konkursu - netbooki to bardzo fajna rzecz. Profesjonalne usługi ogrodnicze na terenie Warszawy i okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romperstomper Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Nie umniejsza to wagi konkursu - netbooki to bardzo fajna rzecz. Robicie z igły widły te netbooki (jak je tam zwał) są wystarczającym sprzętem żeby popracować w terenie, prowadzę sprzedaż elektroniczną (sklepy i allegro) i taki sprzęt jest wystarczający do prowadzenia biznesu i poręczny jak wygram przyda sie kolejny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawloski Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 xann_decode('w konkursie na szerokie pozycjonowanie nagrodą jest laptop') == 'w konkursie na pozycjonowanie 20 fraz nagrodą jest netbook' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Uwaga doszła nowa nagroda nowy sponsor Nagroda za II miejsce w konkursie na zindexowanie największej ilości podstron: Roczny hosting pakiet premium pojemność 12GB - ufundowany przez Webh.pl (350,-,-) Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truvati Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 coraz ciekawiej brak sygnatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghosti Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 ja mam wrazenie, ze klubzixo nie stanal na wysokosci zadania..a badz co badz jest prawie wspolorganizatorem. przykro mi to napisac, ale o ile na poczatku kontakt i pomoc byla bez wiekszego zarzutu, o tyle teraz mam wrazenie, ze zupelnie dali spokoj. na jednym szablonie udalo mi sie uruchomic szukajke, olalem nawet to, ze podpowiedzi nie sa widoczne (nie chce mi sie bawic stylami, moim zdaniem szablon przygotowany dla kogos powinien byc bez zarzutu, jesli oni tego nie zrobili, to czemu ja mam to naprawiac), na innym zupelnie nie dziala wyszukiwarka. nawet jesli ja to naprawie to u mnie bedzie dzialac, zgoda, ale u innych klientow nie! moze po prostu mam inne podejscie. chcialem zainstalowac 4 kopie, skonczylo sie na jednej i szczerze mowiac maaam dosc! wyslalem tez wiadomosc z bledami z panelu admina, panel jest zupelnie ok, b. intuicyjny, ale nie oszukujmy sie..kilkanascie opcji tam nie dziala..zgadnijcie co sie zmienilo..czasem trzeba napisac posta, zeby cos zaczelo sie dziac. Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Łuczak Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Oraganizatorm, uczestnikom i obserwatorom proponuję zapoznać się z wywiadem Guglarza opublikowanym na blogu blog.shpyo.pl - https://blog.shpyo.net/?newsID=168 Co Google sądzi o różnego rodzajach konkursach SEO? Chodzi mi tutaj o konkursy, w których frazy są dobierane tylko i wyłącznie pod konkurs (np.ręceprzecz odtybetu) i o konkursach, gdzie walka jest na frazy, których szukają zwykli internauci.Guglarz: Nie widzę problemu z konkursami SEO jeżeli spelniają dwa warunki: O ile pozycjonerzy nie uciekają się do technik black-hat np. biorąc udział w SWLach i o ile konkursy celują w nowe, specjalnie w tym celu wymyślone hasła a la msnbetterthangoogle. Inaczej ma się sytuacja z tzw. konkursami na frazy faktycznie poszukiwane, często bardzo konkurencyjne, jak na przykład kup tanio coś tam - takie próby manipulowania wynikami traktujemy jako spam i zdecydowanie zwalczamy. Jeszcze raz gratuluje organizatorowi firmie Xann Design, Zixo i innym sponsorom konkursu szczytnej idei promowania spamowania wyszukiwarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alumilut Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Jeszcze raz gratuluje organizatorowi firmie Xann Design, Zixo i innym sponsorom konkursu szczytnej idei promowania spamowania wyszukiwarek Witam. Brak słów do tych słów. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Jeśli te sklepy z konkursu są normalnymi programami partnerskimi to w czym problem - klient trafi w google to kupi i jest OK. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioSQL Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Jeszcze raz gratuluje organizatorowi firmie Xann Design, Zixo i innym sponsorom konkursu szczytnej idei promowania spamowania wyszukiwarek Tego lata jest duzy wysyp idiotow Kila czy wiesz co to jest spam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.