Skocz do zawartości

brrr :)

kava
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

może i damie nie przystoi takich dowcipów przytaczać, ale nie mogłam się powstrzymać :)

Dwom przyjaciółkom po długich namowach, udalo sie wreszcie przekonać mężów, żeby zostali w domu i same wychodza na kolacje do knajpy żeby przypomnieć sobie "dawne czasy". Po zabawnie spędzonym wieczorze, dwóch butelkach białego wina, szampanie i buteleczce wódki opuszczają restauracje całkowicie pijane. W drodze powrotnej obie nachodzi "nagla potrzeba". Nie wiedząc gdzie iść się wysikać, bo było już bardzo pozno, jedna wpada na pomysł i mówi do drugiej: - wejdźmy na ten cmentarz, tutaj na pewno nikogo nie bedzie, Wchodzą na cmentarz, najpierw jedna sciaga majtki, sika, wyciera się tymi majtkami i oczywiście je wyrzuca... Widząc to druga, od razu sobie przypomina, ze ma na sobie drogą markową bieliznę i szkoda by ją bylo tak wyrzucic. Sciąga więc majtki, wkłada je do kieszeni, sika i zrywa kokarde z pierwszego lepszego wienca,żeby sie "podetrzeć". Na drugi dzień mąż pierwszej, dzwoni do męża drugiej: - Jurek, nawet sobie nie wyobrazasz co sie stalo! To koniec mojego małżeństwa! - Dlaczego? - Moja żona wróciła o 5 rano kompletnie pijana i na dodatek bez majtek. Od razu wywaliłem ja z domu. Na to drugi: - Marek, to jeszcze nic, wiesz co do wykombinowala moja? Nie tylko przyszła pijana i bez majtek, ale miała wlożoną w tyłek czerwoną kokardę z napisem:"NIGDY CIE NIE ZAPOMNIMY, LUKASZ, IGNAC, STASIEK I POZOSTALI PRZYJACIELE Z SILOWNI"

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Nie z Kill Billem, masowa zagłada Billiego i Mandy nadchodzi (KB chyba wiesz o co chodzi :twisted:). Co do zdjęcia hmm.. mi się to z niczym nie kojarzy ;) ale Kava jeżeli na tym zdjęciu to ty, to jesteś ładna :D. Ach te komplementy. Głupie życie faceta

Pozdrawiam

Nie z Kill Billem, masowa zagłada Billiego i Mandy nadchodzi (KB chyba wiesz o co chodzi :twisted:). Co do zdjęcia hmm.. mi się to z niczym nie kojarzy ;) ale Kava jeżeli na tym zdjęciu to ty, to jesteś ładna :D. Ach te komplementy. Głupie życie faceta

Pozdrawiam

Jakis diabeł tu grasuje :]

mf

NIE!!!! Pod prysznicem !!!!  :twisted:  

https://www.robert.art.pl/modules/4images/d...p?image_id=4205

Diabeł hm... zapomniałem się podpisać K>B sorry :oops:

Pod prysznicem :shock:

Ja jednak kupie sobie okulary :D

Moj Blog czyli goło i wesoło ale czasem bardzo powaznie :D Wreszcie sobie popiszę to czego nie moge na forum :)