PawelC Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Chcę zrobić sobie statystyki odwiedzin w katalogu, jednak nie wiem jakie wybrać, używałem stat24, ale zauważyłem że dają swoje reklamy. I moje pytanie brzmi, co polecacie, najlepiej darmowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 no z darmowych to lada dzień będzie też dostępna gratisowa wersja xannstat https://www.xannstat.com/xannstat/admin.php - statystyki dla pozycjonerów Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Dobrze wiedzieć Za ile można się mniej więcej spodziewać już działających statystyk? Najlepsze były by takie: ilość odwiedzin danego dnia, miesiąca, roku, strony odsyłające do katalogu, i z jakich fraz wpisanych w google trafili na stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavvel Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 ja po raz kolejny polecę Piwik'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adby Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 W Xannstat możesz zainwestować. 61 zł z VAT nie jest dużo, a naprawde fajne narzędzie. Są wszystkie opcje które podałeś + eksport fraz z G do CSV. Poczytaj sobie trochę o nich, jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 z darmowych jeszcze GAnalytics a xannstat można polecić również korzystam searching.. bing.com Hunting in Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richti007 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 ja po raz kolejny polecę Piwik'a Sam też z czystym sumieniem polecam PIWIKA. Mam go na większości moich stron. Mam go jednak na dedyku i nie martwie się tam zbytnio obciążeniem serwera. Nie robiłem testów ale słyszałem, że zabiera troche zasobów systemowych. Na zapleczach mam poinstalowane darmowe staty, które też są bardzo fajne. Zobacz TUTAJ. Jak dla mnie szczególną zaletą tych statów jest możliwość ustawienia popupa na buttonie, który wstawiasz na stronie aby zliczał staty, po najechaniu na niego otrzymujesz okrojone statystyki odwiedzalności Twojej stronki. W buttonie jest link do stronki. Można jednak wrzucić NOFOLLOW i dalej śmigają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 No posprawdzam. fakt XannStat też się bardzo ciekawie prezentuje i ma te opcje które potrzebuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
advokat Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 No i jeszcze bezpłatny Countomat.pl Całkiem prywatnie o prawie na blogu: https://forumprawnicze.info/blog/2-blog-adw-łukasza-nysztala/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavvel Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 słyszałem, że zabiera troche zasobów systemowych. Mam go zainstalowanego na najtańszym pakiecie z cal.pl i podpięte kilkanaście domen, śmiga bardzo ładnie. Jedynie rozmiar bazy danych dość pokaźnie rośnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thor_in Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Również polecam countomat.pl. Od kilku dni trzymam na kilku stronach i póki co bardzo mi się podobają. Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane. Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze. Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harvi Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Xannstat 60pln na jedną stronę zapewne? Na zaplecza również potrzebuję jakiś rzetelnych statystyk, z GA korzystał nie będę na pewno SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathie Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 dokładnie Ile kosztują statystyki xannStat?Koszt licencji na jedną domenę to 50 zł netto, pobrany skrypt ma darmowa możliwość aktualizacji przez okres 6 mc +https://www.xannstat.com/index.php?akcja=za...a&iKatId=10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Statystyki xannstat zostały stworzone specjalnie dla pozycjonerów do szerokiego pozycjonowania jeżeli ktoś się tym zajmuje o wiele jest mu łatwiej exportować po 500 czy 1000 fraz na strzał, drugim ich atutem jest konwersja na cel , znawcy tematu wiedzą o co chodzi. Nowa wersja z paroma udoskonaleniami szykuje się na jutrzejszy dzień a wersja free myślę ze w ciągu najbliższych 7 dni Koszt 50 zł netto nie jest wygórowanym kosztem za statystyki do szerokiego pozycjonowania Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik23 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Xann przeprowadzałeś testy nad nową klasą / funkcją w twoich statach dostosowaną do Ajaxa G w wynikach?? Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.