matematyk Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zauwazacie gorszy ruch na różne frazy (nie wakacyjno-podróżnicze)? Może zamówiemy jaką mszę o deszcz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zecke Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Człowieku mówisz poważnie z tym deszczem ? Po kilkumiesięcznej zimie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleksanderPe Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 cośtam pospadało lekko Jeśli potrzebujesz pomocy w nauce polecam korepetycje. Znajdziesz tam bazę korepetytorów z całej Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Nigdy nie patrzyłem na to w ten sposób, ale rzeczywiście widać różnice. Myślałem, że to przez zawirowania związane z updatem pr, ale taka ładna pogoda, że aż szkoda ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik23 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zmykać na dwór, do puki jest ładna pogoda.. Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszak Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ludzie na spacerach, wycieczkach rowerowych, lada dzień na plaży będą leżakować nawet Kto by siedział w taką pogodę przed monitorem Jak zrobić cydr z jabłek? Przepisy na nalewki domowe smaczne i zdrowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dose Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 też to mam. Wczoraj był pierwszy taki dzień, a dziś podobnie... chyba też ide na dwór:) pzdr co by tu wstawić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyan Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 dokladnie szkoda życia! gieldatekstow.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exe Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ruch pojawia się zawsze wieczorami. Po co lamentować, do pracy po lepsze pozycje w guglu Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 To normalne zjawisko, najgorzej (jak dla mnie) jest w środku sezonu urlopowego, w upalne pogodne weekendy. nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Pogoda dziś super u mnie zdążyło się pole zapalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ntin3l Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 kiedyś trzeba oderwać się od kompa, teraz pogoda daje we znaki, że czas wyjść na dwór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nahpl Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 To normalne zjawisko, najgorzej (jak dla mnie) jest w środku sezonu urlopowego, w upalne pogodne weekendy. No dokładnie, a w wakcje jak jest pogoda to już w ogóle pętla na szyi się zaciska Wejdź i nakarm głodne dziecko. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Needy Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Na forum jest już temat o identycznej tematyce: https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=69195 Dodaj Stronę za nim zrobi to Twoja konkurencja. Jeśli to za mało dodaj także do spisu stron. Wiesz już gdzie jedziesz na wakacje 2010? Jeśli nie to zobacz Atrakcje turystyczne w Pieninach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adby Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 https://stat24.com/pl/ranking/index.php?p=1〈=pl Wystarczy spojrzeć na zmiany ilości unikalnych, chociażby w pierwszej dziesiątce, i już mamy odpowiedź czy pogoda wpływa na ruch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.