FiKaS Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 I coś od nas Banner SWF ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tigras Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 I coś od nas wink.gifBanner SWF ;-) Coś z klatkami pomieszaliście, do poprawy! Linki do bannerów flash podajemy zainkludowane w htmlu w oryginalnych rozmiarach ( można zrobić to z poziomu programu za pomocą "public html" ). "Gdy myślisz, że możesz lub nie możesz - w obu przypadkach masz rację." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Mój ostatni projekt: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tigras Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zdjęcia zawarte w bannerach to darmowe stocki. Niektóre pomysły być może nieco pokręcone, ale mam nadzieję, że się spodobają Dodałem 1/3, gdzie mogę wrzucić resztę ? "Przepraszamy, ale jeśli Twój post zostanie połączony z poprzednim, użyta zostanie zbyt duża ilość obrazków" - powrzucam do wcześniejszych postów ;] "Gdy myślisz, że możesz lub nie możesz - w obu przypadkach masz rację." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzek Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Wrzuciłem z innego konta, zostało 30min więc nie chcę ryzykować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaxyy Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Sorry Panowie, że tak bez żadnych kuszących Pań na banerach ale nie zdążyłem wszystkiego zrobić. wycena pozycjonowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goszczu Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 To ma być zabawa, więc banery może nie do końca promują (w niektórych wypadkach) eweba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wildu Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 To i ja coś dorzucę jeszcze https://www.dig-art.pl/4.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Wszystkie bannery, które zrobiłem. Aby łatwo można je było znaleźć. Parę innych zostało w starszych postach, bo się nie zmieściły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goszczu Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Wystawiłem 4 banery bardziej dla zabawy bo chyba oto chodzi a na wykonanie niestety nie starczyło czasu ( tak jest jak się zabiera za pracę w ostatnie dzień ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wildu Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 No to Xann teraz Twój czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Panie i Panowie bardzo dziekuję za udział w tym konkursie , naprawdę daliście tym razem czadu , i pod wzgledem pomysłowości jak i zarówno pod wzgledem wykonania Jak już wspomniałem liczy się dla nas pomysł lub hasło a nie wykonanie nie mniej wiekszość prac jest na naprawdę wysokim poziomie co tez gratuluje bo myśle ze i przy okazji znajdą się inni chętni na skorzystanie z waszych usług widząc jaki poziom reprezentujecie Jeszcze raz brawo Odnośnie ogłoszenia zwycięzcy to zostanie ogłoszony w poniedziałek po południu , chcemy na spokojnie wybrać i tak z masakryczne trudnego wyboru przed jakim nas postawiliście Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Moim głównym pomysłem było stworzenie palącego się napisu E-Weblink. Po ponad 2 godzinach siedzenia w PS udało mi się coś wyczarować. We wszystkich bannerach połączyłem ze sobą pomysł z estetyką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tigras Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 W takim razie wszyscy z niecierpliwością czekamy na wyniki Mam nadzieję, że miesiąc pracy nie pójdzie na marne. "Gdy myślisz, że możesz lub nie możesz - w obu przypadkach masz rację." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathie Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Mam nadzieję, że miesiąc pracy nie pójdzie na marne. dokładnie podpisuję się pod tym w całej rozciągłości ;] i życzę powodzenia, zarówno ekipie oceniającej jak uczestnikom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.