bestos Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Chodzi o domene www.tele-online.pl Dostałem filtra ponad pół roku temu Zaprzestałem SWL Zauwazyłem mam dziure w systemi i miałem około 500linkow zewnetrznych Uaktualniłem artykuły co jeszcze napisałem do googla jakiś tydzień temu ale nadal stoi w miejscu domenka A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria! A to: portal branży budowlanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 a widzisz tam jakis content ? bo ja żadnego. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i smgnc odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. QualityDent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 zgred też nie widziałem ale okazało się że menu jest ukryte pod strzałeczkami Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Chopie 150kilo linków z SWLi a Ty się pytasz czemu filtr - zdywersyfikuj źródła linków przynajmniej do poziomu 50/50 stałe/rotacyjne iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestos Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Nie dopalam swl od pół roku Jak niby mam te linki zdywersyfikować? A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria! A to: portal branży budowlanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokkerowiec Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Ja też się staram domena:Sokker Statystyki jest w filtrze od listopada Miałem niezły syf w stopce: 2 swl-e i dodatkowo zaintalowany Backlinks. Pousuwałem to wszytko ale jak na razie efektów nie ma nie wiem co jeszcze mogę zrobić Czy Page Rank ma jeszcze jakikolwiek wpływ na rezultaty wyszukiwań ?! Z moich informacji wynika że NIE !! Sokker Statystyki - moje skromne wypociny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Dodaj strone do Google Webmasters Tool usun ten katalgo ze stopki i i wstaw go jakos w menu popros o reindeksacje (żadanie ponownego rozpatrzenia strony) i pozostaje czekac Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i smgnc odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. QualityDent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokkerowiec Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 strona jest już w webmasters tools niestety pomimo że dośc dawno usunąłem swl-e to nadal mam ponad 2000 BL w webmasters z czego większość z SWL-i Zglosilem do ponownego rozpatrzenia jakiś czas temu. Z tym katalogiem dzieki za info przesune w inne miejsce Czy Page Rank ma jeszcze jakikolwiek wpływ na rezultaty wyszukiwań ?! Z moich informacji wynika że NIE !! Sokker Statystyki - moje skromne wypociny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokkerowiec Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 A jak to jest z tym przekierowaniem 301 ?? To chyba dośc popularne, zakładając że mam drugą domenę to robię z tej pierwszej przekierowanie na nowa tak ?? Co na to google ?? Rozumiem że musze utrzymywac obydwie domeny żeby zachować BL ?? A może to nie mam sensu nie jest tak że filtr przeniesię się na nową domenę?? Czy Page Rank ma jeszcze jakikolwiek wpływ na rezultaty wyszukiwań ?! Z moich informacji wynika że NIE !! Sokker Statystyki - moje skromne wypociny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUDE Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Nie baw się w 301. Postaraj się o dobry content, wartościowe linki ze starych domen powiązanych tematycznie, usuń linki z wymiany (prawa kolumna na dole), przejrzyj kod czy nie ma niczego podejrzanego... zgłoś stronę do ponownego rozpatrzenia. I nie korzystaj już więcej z SWL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 oj to zwykłe MFA Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestos Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Sokkerowiec Pomylileś tematy czy próbujesz być jasnowidzem i piszesz za mnie? AAA poprostu zadales swoje pytanie w tym temacie, okok zwracam honor A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria! A to: portal branży budowlanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestos Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Człowiek sie stara a tu wiatr w oczy filtr zamienił się jednego dnia na bana! A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria! A to: portal branży budowlanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djurek Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 O masz ale lipa... no google uczciwe nie jest. LinkedIn - Dariusz Jurek * SEO & Copy Writing on demand & https://findbeauty.expert/ AI https://www.timecamp.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpav Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ban jak nic https://www.google.pl/search?q=site%3Awww.tele-online.pl Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron? if.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.