ceceros Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Witam . Na pewno było wiele takich tematów , lecz nie znalazłem czegoś dla siebie . Wymagania : - Cena do 20 zł . - Miejsca dużo nie trzeba 100 MB . - Baza danych MYSQL etc. . - Transfer najlepiej jak najwięcej . Proszę o podanie linku . Jeśli będzie to link + ref ( z programu partnerskiego ) , a oferta będzie dobra oczywiście zarejestruję się z ref . Bez zbędnych postów . Konkretnie , lecz treściwie . Pozdrawiam , Ceceros . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 allegro.pl? "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceceros Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Zapomniałem dodać , że nie mam zaufania do hostów z allegro więc to na pewno odpada . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
top10google Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 stabilnosc zaufanie duzy transfer......a 20zl chyba 20zl miesiecznie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 www.szybki-serwer.pl boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
top10google Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 www.szybki-serwer.pl - za 15zl bazy mysql bez ograniczen? = stabilnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Dozbieraj jeszcze 20 zl www.netzip.pl/oferta/hosting/ edit: co za typ. Nie dosc ze otrzymuje pomoc, to zachowuje jakby chcial swiat zwojowac 20-toma zl. i jeszcze pyskuje Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceceros Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Bez zbędnych postów . Konkretnie , lecz treściwie . Proszę o nagrodzenie spamowiczów warem i usunięciem postu . Szybki serwer kusząco czekam dalej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalk Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Co prawda trochę drożej, ale ja z mojej strony mogę polecić iswift.eu, już jakiś czas tam siedzę i wszystko ładnie śmiga! Do tego masz dokładne statystyki uptimu serwera. I masz 3mc gratis testu. Dobre jest tez linuxpl.com Baza firm | Pranie dywanów | Meble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
top10google Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 linuxpl.com nie polecam.....blokuja z byle powodu....zablokowali nawet sklep escpartners ktory nawet z bazy mysql nie korzysta:/ totalna porazka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalk Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Mały offtop Mnie na cale szczescie nie blokowali, ale z tego co rozmawialem z adminem to bardzo malo klientow na serwerze jednym maja co sprawia ze serwery sa bardzo szybkie. Kiedys tez mialem esc ale chodzilo strasznie. Wydaje mi sie ze obciazenie moglo byc przez liczne polaczenia z zewnętrznymi serwerami Baza firm | Pranie dywanów | Meble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Gugała Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Bez zbędnych postów . Konkretnie , lecz treściwie .Proszę o nagrodzenie spamowiczów warem i usunięciem postu . Szybki serwer kusząco czekam dalej . Wybacz, ale to forum wyróżnia się tym, że panuje tu miła atmosfera A to, jak reagujesz na to, że ktoś chce Ci pomóc, bo na darmo tego posta nie pisze (po co komu +1 na licnziku postów ?) jest naprawdę nie na miejscu. Co do pytania - trochę to nie za bardzo sie dobrze ma przy sobie - stabilność i szybkość, ale myslę, że to coś dla Ciebie - webq.biz - pakiet Basic za 36 zł per year, gdzie masz MySQL bez limitu oraz 30GB transferu za okres rozliczeniowy. Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spookypld Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 20zł/rok to tylko w firmie krzak bl++ Made In 3W - Małe Moje Miejsce https://napiszemydlaciebie.pl/co-to-jest-copywriting/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalk Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Zakładając, że to ma być pod zaplecze to dość duża cena jak za taki transfer na webq.biz. Serwery może stabilne, nie wiem nie korzystałem. Bardzo przyjemna stronka Baza firm | Pranie dywanów | Meble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 ceceros, opanuj się trochę, bo zaraz coś Ci pęknie. Temat w posadach jest śmieszny (delikatnie pisząc), wiec nie wymagaj od ludzi 100% powagi... "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.