ilgesu Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Zamierzam kupić jakiś monitor, gdyż obecny męczy mi oczy strasznie, więc chwilowo wróciłem do starego, jednak ten ma troche przekłamane kolory Jaki możecie polecić monitor, przy którym można spokojnie pracować bez obaw o oczy, oraz żeby jakość obrazu była zadowalająca. Najlepiej jakiś lcdek, wielkość 17/19cali. Z góry dzięki Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 od lat jestem związany z firmą samsung - nei narzekam .... mam 19" ale brakuje mi troche juz do pracy i przymeirzam się do 21" Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Nie masz problemów ze zmęczonymi oczami po kilku godzinach pracy? Odsypiasz je spokojnie? Bo ja mam z tym niewiarygodny problem ostatnimi czasy Możesz zaproponować jakiś konkretny model? Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 3ka dzieci, dwa etaty ... zmeczone oczy mam nonstop ja wybieram monitor na zasadzie: ide do sklepu i oglądam, a w necie porownuje dane ... wiec konkretu ci nei zaproponuje. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpav Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Ja mam 2x Belinea 22' w domu i nie narzekam, nawet jak dłużej pracuję na 2 na raz. Ale znowu mam okulary z antyrefleksem (nie wiem jak kiedyś żyłem bez tego ) Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron? if.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zecke Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Polecam zmniejszyć kontrast i jasność - wiem z doświadczenia, od zmniejszenia nie mam już problemów z oczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Pva + dobre odświeżanie + niski czas reakcji, jeżeli samsung to uważaj na bad pixele (najlepiej przez neta, 10 dni na zwrot). nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igns Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Ja ostatnio przesiadłem się z LG na Gateway'a - naprawdę świetne monitory w Polsce niestety niezbyt popularne. Polecam do pracy panoramę: https://www.funtech.pl/product-pol-310-MONI...WAY-HD1900.html Oglądałem też zwykłą 19' - jak ktoś jest tradycjonalistą: https://www.funtech.pl/product-pol-59-MONIT...Y-FPD1976W.html Lepszych monitorów w cenie do 500zł nie udało mi się znaleźć. Tu miała być sygnatura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Tak właśnie jeszcze się zapytam, czy opłaca się zakupić okulary z antyrefleksem? Znacząca jest różnica? Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrBullet Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 24" Gateway został numerem 1 wg rankingu tygodnika komputerowego Next więc jak na monitor nie profesjonalny firmę można z czystym sumieniem polecić. Posiadam LG Flatron L1952S 19" i nie narzekam chociaż dzisiaj jednak celowałbym w Gateway'a. Pyszny Precel | Katalog stron Ranking polskich firm hostingowych - dodaj hosting, zaopiniuj lub oceń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Ja tam mam Samsunga Syncmastera i nie narzekam, przełączam sobie tryby wyświetlania na granie/internet/filmy/czytanie tekstu za pomocą guzika i jest dobrze Poza tym co parę godzin i tak musisz odpocząć, chociażby na normalne jedzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perplexus Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Również mam Samsungi w domu. Jeden 19" zwykły drugi 19" panorama. Następny, który zakupię także będzie tej marki samsung. Śpiesz się z kupnem bo drożeją... e-weblink uznałem za najgorszy system wymiany linków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Mimo wszystko polecam 24" ... mam 3 Gatewaye FPD2485W są świetne chodź czasami trafi sie trewny egzemplarz ... Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 co do okularów, osttanio przesiadlem sie na te z antyrefleskem ale poki co róznic nie widze, oczy mialem i mam nadal jak nosferatu. Mam samsunga 19 lcd, ale jakos Ci go nie polece, bo nie mam przekonania do tej firmy. Jedyne reklamacje w moim zyciu skladalem wyłącznie w tej firmie, a serwis (dodzwonic sie, zalatwic cos) maja masakrystyczny. Na tym samsungu pracuje z 3 lata, wypaliły mi się w jednym miejscu pixele, dosyc widoczne, nie reklamowalem bo nie mam zdrowia, za stary jestem ....... STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Tak właśnie jeszcze się zapytam, czy opłaca się zakupić okulary z antyrefleksem? Znacząca jest różnica? Wiele razy poruszałem ten temat u okulistów i sprzedawców okularów, wniosek jest jeden, jest to pic na wodę. Jeśli masz dobry wzrok to nie ma okularów które nas chronią lub pomagają w pracy przy kompie, niestety. Na zmęczone oczy to jakieś krople, częste spoglądanie z okna na coś zielonego lub w przestrzeń i uwaga... kupno psa jeśli ktoś nie ma:) Co ma pies? A tyle że wymaga opieki i odciąga nas od kompa a takie przerwy są najlepsze dla oczu i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.