aniec2 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Witam, stronę zacząłem pozycjonować na początku stycznia o to co zrobiłem: -dodałem do kilkuset katalogów -do kilkudziesięciu precli -podlinkowałem ze swoich stron Dodaje do katalogów i precli codziennie. Strona jest młoda i stąd moje pytanie, co dalej żeby nie przedobrzyć? Zaznaczam, że nigdy nie korzystałem z żadnych wymian linków itp. Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 kataloguj, precluj dalej, jak bedzie sporo stalych linkow i jakies pozycje - mozesz pomyslec dopiero o swl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adis Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 I nie musisz korzystać - postaw swoje zaplecze (stawiaj je w międzyczasie). Pamiętaj - pozycjonowanie nie może* opierać się na systemach. Traktuj je jako dopalacz, narządzie do indeksowania etc. --- * chyba, że lubisz ryzyko Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka. ~ Samuel Butle. Zerknij na: Wyszczekany.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Masz tu taki mini kurs pozycjonowania https://www.seoparty.net/news/artykuly/natu...to_takie_proste Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Strona jest młoda i stąd moje pytanie, co dalej żeby nie przedobrzyć? Poczekać chwilę ;-) przeanalizować zmiany pozycji, sprawdzać indeksację linków i skupić się na dobrych linkach. Na samym początku nie trzeba szaleć z linkami, dlatego najlepiej skupiać się na wymianie, tworzeniu swojego zaplecza, dodawaniu do dobrych katalogów i nawet precle można sobie zostawić na trochę później. Jak w tej chwili wyglądają pozycje? Skaczą co chwilę czy są w miarę ustabilizowane? Co do rady na temat SWL'a, to zależy od konkurencyjności słów kluczowych. Czy chodzi o stronę z Twojego podpisu, aniec2? Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu (do 40% taniej do 16 sierpnia 2026 r. z kodem wakacje26) Nowy wpis: Jak AIO obniża CTR z wyników organicznych i co z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Tak chodzi o stronę z mojego opisu. Początkowo strona szła powoli w górę, później były duże skoki na frazy i pomyślałem, że to FBS ale po małych spadkach znów notuje ogromne skoki plusowe. Mam kilka pytań: -czy 5 domen póki co wystarczy na zaplecze? -czy zaplecze robić tematyczne pod kątem tylko hostess i modelek? -czy zaplecze dopalać linkami z swla? -pozycjonować zaplecze tak samo jak bym pozycjonował inne strony? Dzięki za odpowiedzi i czekam na następne. Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 -czy 5 domen póki co wystarczy na zaplecze? zalezy co na tych domenach jest (bedzie) -czy zaplecze robić tematyczne pod kątem tylko hostess i modelek? najlepiej tak -czy zaplecze dopalać linkami z swla? mozna dopalic - ale tez na poczatku zorganizuj mu linki z katalogow i precli -pozycjonować zaplecze tak samo jak bym pozycjonował inne strony? nie do konca, bo pozniej moze sie okazac, ze jest wyzej niz strona docelowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 .... dlatego najlepiej skupiać się na wymianie, .... bzdura , nie wymieniaj się linkami , bo tylko pogorszysz sytuacje , wymiana z 3 stronami Ci nic nie daje , wymiana z 50 daje śmietnik w stopce, Linki zdobywaj z katalogów oraz precli a swoje wpisy linkuj z eweblinka Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 wymiana z dobrymi tematycznymi stronami daja sporo jezeli strona z ktora sie wymieniamy, jest na interesujacy nas anchor wysoko to taki link potrafi zdzialac cuda - oczywiscie nie mozna przesadzac ale czasimi 3-4 takie linki daja wiecej, niz setki katalogow i precli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 wymiana z dobrymi tematycznymi stronami daja sporo bzdura Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 bzdura tylko na tyle cie stac ? moze poprzesz swoje zdanie czyms konkretnym ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 1. google zakazuje wymiany pomiędzy stronami A-B i B -A - pewnie to dla Ciebie nowość ? 2. w dzisiejszych czasach wymiana miedzy 3 stanami NIC nie daje wymiana miedzy 50 daje śmietnik w stopce 3. twierdzenie ze: 3-4 takie linki z mocnych stron daja wiecej, niz setki katalogow i precli - brak wiedzy w temacie Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 1. od kiedy ty taki przepisowy, jesli chodzi o G ?? 2. te 3-4 linki moga dac wiecej niz myslisz 3. ty masz swoja teorie, ja mam swoja - tylko po co ludzie tworza tematyczne zaplecze ? - bo linki z tematycznie powiazanych stron sa najsilniejsze, wiec wymiana ze strona, ktora jest pozycjonowana na dana fraze ma spora moc wytlumacz mi jedno, dlaczego w top sporo stron z mala iloscia BL bije na glowe te ktore maja setki tysiecy BL na dana fraze ? podpowiem tobie - bo maja silne linki, nie ze smieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 1. od kiedy ty taki przepisowy, jesli chodzi o G ?? a co ma piernik do wiatraka ? odpowiadam Ci na pytanie dlaczego NIE 2. te 3-4 linki moga dac wiecej niz myslisz Nic nie dają, od 4 lat prowadzę testy wiec wiem , Ty jak wspomniałeś nie jesteś pozycjonerem 3. ty masz swoja teorie, ja mam swoja - tylko po co ludzie tworza tematyczne zaplecze ? - bo linki z tematycznie powiazanych stron sa najsilniejsze, wiec wymiana ze strona, ktora jest pozycjonowana na dana fraze ma spora moc Ja nie mówię o teoriach tylko o faktach a mowa jest o wymianie linków a nie robieniu zaplecza , no chyba że nie rozumiesz o co chodzi w wymianie linków Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 ja tylko udawadniam, ze kilka linkow moze dac wiecej niz cala chmara z swla i smieci ale ty masz klapki na oczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.