b2rt0sz Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Ty naprawdę musiałeś przepuścić to przez Google by skumać o co im chodzi?To aż tak bardzo dzieci się nie uczą języków w szkołach? Masakra... [...] Może nie miał angielskiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 H9 i tak ma liberalną politykę obciążeniową: 25% cpu and or memory for 3 minutes. Combined 5% CPU & RAM over 24 hours. 250 email limit per domain per hour. 50 concurrent database connections at one time. Apache threads to be open no longer then 999 seconds. Php upload limit of 15 megs. Max php session time of 300 seconds or less. Jak to przekraczacie to już Wam zostaje tylko VPS 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 szkoda tylko, ze mozna trafic zarowno na pentium4 u nich jak i na quada, wiec procenty beda diametralnie rozne .. pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lj2m Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Ja na szczęście wszystkie strony hostujące w h9 mam na html, więc żadne bazy mi nie zżerają transferu a w razie jakiegokolwiek wypadku z przenosinami nie ma problemów. Getlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Łuczak Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 To teraz wszyscy do HostGator Swoją drogą to czy hostgator oferuje różne współdzielone IP w pakiecie Hosting lub reseller? JNie moge tego u nich znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
payne1 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Dobrze, że niektore hostingi są bardziej tolerancyjne (dedyk dobra rzecz, ale warto oszczędzać na czym się da) Najpewniejszy rotacyjny system wymiany linków GotLink oraz najmocniejszy system wymiany linków stałych LinkMe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Mi za to skasowali chyba bazy od 3 autoblogow i nawet nic o tym nie powiedzieli... Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Mi za to cichcem blokowali dostęp do konkretnych plików .php - zabierali prawa do czytania przez apache.... M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek22 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Mnie wywalili z host9, z resellera za 300k hits/dzień, zoptymalizowany skrypt. Na najgorszym dedyku w LW ten sam skrypt powodowa load 0.05-0.15. Też zauważyłem, że przycinają pliki php powodujące load ograniczając dostęp apache ale da się to zmienić z pomocą managera plików z cpanel i to była jedyna metoda, która mogła przywrócić taki przycięty PHP do życia Też cichcem, takie dzielone hostingi to zabawki. Nie można tego porządnie skonfigurować i praktycznie nie da się na tym postawić jakiejkolwiek większej witryny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.