TrzEpiZ Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Witam od pewnego czasu na moich 2 stronach ( zaznaczam, że nie dodawałem żadnego kodu, który by generował ten popup ) wyskakują popupy z reklamą IPLA. Nie wiem czym to może być spowodowane. Reklamy te wyskakują dość rzadko, ale mimo wszystko najważniejszym jest fakt, że ja o to nie prosiłem. Strony o których mowa to : Emirez.eu i Emirez.pl łączącym te strony faktem jest to iż: stoją na tym samym hostingu zarejestrowane są w systemach Linkme i Elitelink Nie wiem gdzie szukać przyczyny - Może ktoś spotkał się z tak dziwnym problemem. Może zupełnie zrezygnować z SWL >? Za wszystkie pomysły z góry dziękuję, Michał Administracja CMS Joomla! - www.trzepizur.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Stat 24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neuro_pl Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Witam. Czy masz może zainstalowane liczniki ze stat24 ? Ja mam na swojej strony właśnie takie statystyki i u mnie również pojawiają się reklamy. To cena za "darmowe" liczniki .... World of GOO - największa sensacja wśród gier logicznych w ostatnich latach | Gry logiczne Online | MD5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adby Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Nie tyle cena za darmowe liczniki co: https://di.com.pl/news/24408,0,Statystyki_S...TUALIZACJA.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrzEpiZ Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Jasne ! zapomniałem o kolejnej rzeczy łączącej te strony, czyli stat24. Dziękuję bardzo za pomoc i szybkie reakcje. Pytanie : Co możecie polecić zamiast stat24 - nie chce mieć reklam na stronie w formie pop-up, Pozdrawiam : Michał Administracja CMS Joomla! - www.trzepizur.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coval Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Google Analytics? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Te reklamy Ipla na moich stronach ostatnio wyświetlaja się tak często, ze musiałem stat24 wywalić. Zresztą nie ma powodu dublować ich z GA. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrzEpiZ Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Czyli stawiam na GA, stat24 - zostają usunięte, Pozdrawiam Administracja CMS Joomla! - www.trzepizur.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiak Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 ,a ja już firefox'a podejrzewałem :/ Skuteczne pozycjonowanie w google to podstawa reklamy w internecie. Dobre pozycjonowanie Białystok to skuteczny traffic. Najlepsza reklama w internecie to pozycjonowanie stron w google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolosek Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Jak często pojawiają się takie reklamy? Blog - marketing internetowy, reklama w wyszukiwarkach, SEO, SEM, Usability Darmowe kursy do pobrania: Google AdWords, zaktualizowany kurs Google Analytics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relons Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Czyli stawiam na GA, stat24 - zostają usunięte, To nie z GA. Ostatnio stat24 zaczęło emitować reklamy na stronach osób korzystających z ich statystyk. Sprawdź liderów systemów wymiany linków: linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adby Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 relons Przeczytałeś chociaż odpowiedzi w tym temacie? A po drugie, źle zinterpretowałeś słowa, które wziąłeś w cytat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathie Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 no u mnie tez z duza czestotliwoscia sie pojawialy wlasnie przez stat 24.. jakas wieksza kampania musiala pojsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 ja tez mialem to ze stat24, wyrzucilem z kazdej strony i spokoj. stat24 mowimy nie Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 No mnie też zaczęło to już dobijać i też je usunę. Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu Monitorowanie pozycji w Google (w tym AIO) - zacznij od 14-dniowego triala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.