Skocz do zawartości

Co robicie w przypadku filtra za SWL?

tomek_25

Co robicie w przypadku filtra za SWL?  

217 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co robisz z systemem wymiany linków w momencie otrzymania filtra od Google?

• Pod żadnym pozorem nie zdejmuję punktów.
      43
    • Zdejmuje tylko linki rotacyjne.
      14
    • Zdejmuje tylko linki stałe.
      0
    • Zdejmuję wszystkie linki i piszę do G o ponowne rozpatrzenie.
      40
    • Inna odpowiedź [prosze pisać w temacie]
      12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dodam że na takei zdjęcie czekałm 5 dni :)

Dziś oczyściłem następny katalog ... wiec przyłaczam się do czekających :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Moge odetchnąć z ulgą. Dzisiaj filtr został zdjęty. W niedziele póżnym wieczorem wysłałem requesting reconsideration ale jestem na 90% pewny że to nie było powodem zdjęcia filtra. Filtr trwał równiutkie 4 miesiące (9.08-9.12) więc pewnie sam "się skończył"

Ale jeśli to komuś w czymś pomoże to powiem tylko tyle że od sierpnia zmieniłem layout strony, usunęłem SWL i wszystkie linki prowadzące do strony (LiveLink i Eweblnk) oraz nadałem nofollow większości linków (nie wszystkim)

pragne się pochwalić że czekałem na zdjęcie fitlra ... 1 dzień :)!!! OD wczorajszego posta powyżej :)!

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zauważyłem dziwna zaleznosc.

Kilka dni temu strona ktorej adres zaczynał się na b wyszla z filtra. Dzisiaj strona której adres zaczyna się od e tez wyszła z filtra. Pozostałe strony które raportowałem jeszcze siedza a ich adresy zaczynają się od dalszych liter alfabetu tj. h, t, p

Wniosek z tego ze chyba google rozpatruje strony wg. jakiejś alfabetycznej listy.

Czy też zauważyliście coś takiego??

noodly napisał(a):
Zauważyłem dziwna zaleznosc.

Kilka dni temu strona ktorej adres zaczynał się na b wyszla z filtra. Dzisiaj strona której adres zaczyna się od e tez wyszła z filtra. Pozostałe strony które raportowałem jeszcze siedza a ich adresy zaczynają się od dalszych liter alfabetu tj. h, t, p

Wniosek z tego ze chyba google rozpatruje strony wg. jakiejś alfabetycznej listy.

Czy też zauważyliście coś takiego??

A myślałem że tylko ja mam tworze takie teorie spiskowe :)

Przedczoraj moja strona na litere "d" wyszła z filtra.

Wczoraj strona konkurencji na litere "d" wyszła z filtra.

Dzisiaj strona konkurencji na litere "e" wyszła z filtra.

Jakoś się to układa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności