Gamsiu Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Klient 21:24:12już wiem czemu nie mogłem się przebić na tę parę słów kluczowych, mimo walenia punktów Klient 21:24:32 konkurenci zaszaleli Gamsiu 21:24:32 dlaczego ? Klient 21:24:47 mają po 20 tych słów w treści Klient 21:24:51 strony Klient 21:25:13 i weź tu słuchaj bredzenia Guglarza o white seo Gamsiu 21:25:48 hahah chętnie bym Pana zacytował na PiO Klient 21:26:01 można spokojnie cytować Jest to odpowiedź na część problemów często poruszanych na tym forum. - White seo to marketingowy bełkot nie mający pokrycia w sposobie działania algorytmu G. - Punkty SWL nadal mają moc, ale o wiele trudniej wypchnąć stronę na frazy których nie ma na tej stronie. - Nasycenie strony słowami kluczowymi daje efekty, chociaż nie jest zgodne z wytycznymi G. - Dopalanie systemami daje efekty, chociaż nie jest zgodne z wytycznymi G. Na koniec jeszcze podsumowanie Klient 21:50:59generalnie to mnie ta gebbelsowska propaganda googla zaczyna wkurzać Klient 21:51:39 to tak jakby codziennie wyrzucać żonie sól z kuchni i potem ją napie******, ze zupa była niedosolona Coraz częściej spotykam się z narzekaniem użytkowników wyszukiwarki na niekonsekwencje w działaniach google. Quo vadis google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matkro Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 jaki z tego wniosek? matkro - 9 lat doświadczenia. mant.pl - 7 lat doświadczenia w branży SEO. Jesteśmy na rynku od 1 czerwca 2008 roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 wniosek z tego taki: Content is King, but Linking is Queen prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Żadna nowość nie bez przyczyny mawia się że content is king spamerzy od dawna to wiedzą i zoptymalizowaną stroną dowaloną milionem śmieciowych linków z gb potrafią robić top 10 na viagrę. Jest tylko mały problem ich strony żyją w g tak średnio od 2 dni do 2 tygodni i ban Ale oczywiście ucywilizowana wersja działa na zwykłe strony i do niedawna swl-e były takim zastępstwem gb, niestety obecnie jest na nie nagonka i czas iść dalej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relons Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 E tam nagonka, trzeba być ostrożniejszym, pozycjonować strony z głową. Tysiące razy powtarza się na forum podstawy i cały czas ludzie popełniają te same podstawowe błędy. "Wszystko jest dla ludzi." Sprawdź liderów systemów wymiany linków: linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamsiu Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Jeszcze na dokładkę Klient 22:04:55więc co tu gadać o white seo Klient 22:05:11 strona ma 4 lata tak na marginesie Klient 22:05:39 a przegoniły mnie zaplecza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaviorek Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 no nie wiem czy jest się czym chwalić, jak jakieś zaplecza prześcigają stronę pozycjonowaną przez firmę SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barszczyk Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 To nie firma pozycjonuje. Sam ją pozycjonowałem, zgodnie z wytycznymi Googlarza. Do czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamsiu Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 no nie wiem czy jest się czym chwalić, jak jakieś zaplecza prześcigają stronę pozycjonowaną przez firmę SEO To nie firma pozycjonuje. Sam ją pozycjonowałem, zgodnie z wytycznymi Googlarza. Do czasu. Temu Panu akurat dostarczam tylko punkty w systemach wymiany linków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czachapl Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 strona ma 4 lata tak na marginesieKlient 22:05:39 a przegoniły mnie zaplecza Powiem tylko tyle: życie Strony internetowe zarzadzanienajmem.eu https://eyepedia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Cóż za zbieżność tematyczna... - ... ale o wiele trudniej wypchnąć stronę na frazy których nie ma na tej stronie. Tu się nie zgodzę gdyż: https://fakty-mity-seo.info/2008/11/24/umar...h-zyje-swl.html - Nasycenie strony słowami kluczowymi daje efekty, chociaż nie jest zgodne z wytycznymi G. Jest to pierwszy krok do bana. Quo vadis google? A to już stare https://fakty-mity-seo.info/2008/04/01/doka...szukiwarko.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barszczyk Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Może nasycenie słowami kluczowymi jest i pierwszym krokiem do bana, ale osobiście znam co najmniej kilka stron wręcz przesyconych słowami kluczowymi, które są na 1 miejscu w serpach i to od bardzo długiego czasu. Jak wytłumaczyć bana za przesycenie np słowem wino na stronie o winach, gdy mamy w treści strony: białe wino, czerwone wino, włoskie wino, czeskie wino itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seweryn Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Jest to odpowiedź na część problemów często poruszanych na tym forum.- White seo to marketingowy bełkot nie mający pokrycia w sposobie działania algorytmu G. - Punkty SWL nadal mają moc, ale o wiele trudniej wypchnąć stronę na frazy których nie ma na tej stronie. - Nasycenie strony słowami kluczowymi daje efekty, chociaż nie jest zgodne z wytycznymi G. - Dopalanie systemami daje efekty, chociaż nie jest zgodne z wytycznymi G. Na koniec jeszcze podsumowanie Klient 21:50:59generalnie to mnie ta gebbelsowska propaganda googla zaczyna wkurzać Klient 21:51:39 to tak jakby codziennie wyrzucać żonie sól z kuchni i potem ją napie******, ze zupa była niedosolona Coraz częściej spotykam się z narzekaniem użytkowników wyszukiwarki na niekonsekwencje w działaniach google. Quo vadis google? Spekulujesz, w jakim celu bez świadomości, po co? przepraszam, ale takiego prania mózgu co Ty uskuteczniasz jeszcze w życiu nie widziałem. Na naszej grupie Google z Kasprem (Guglarzem/Kas) Quo vadis google? To Twój topick"? zdaje mi się że Twoj topick, albo klienta, to dla jasnosci pisales tu klientowi a domena ktora nam podales do analizy lezy, czy to nie aby twoj klient z ktorym jestes tak na "Ty" bo jesli ty mu sprzedales te donene to bravo za walenie klientow w bolka byl na niej wczesniej generowany spam :-) jesli ty nie robiles tego topicku Quo vadis google, placząc ze white seo sie nie nadaje bo ta "strona spelnia wytyczne" szkoda mi tego kogos kto mu sprzedal te domene, to twoj klient? Gęstosc slow kluczowych i optymalizacja tresci, to nie wytyczne google? Haha dobra meritum, spotyka restrykcja spadku wynikow stron nawet slabych w rankingu nie PR tylko wartosci samej w sobie. Nadchodza wyniki spresonalizowane ciekawy jestem co wtedy bedziesz pisal, ze google jest fee? i sie obrazisz? jesli to nie Ty pisales na pomocy dla webmasterow lub twoj klient, to badz wyrozumialy, powtal identyczny nawet z taka tematyka, podkreslam. 2. poza tym karmisz klienta pkt z swl'i nobel !! aha w polowie grudnia zapraszamy na nowe forum pomocy z Kaspar'em na supporcie google.com pozdrawiam. how to keep a good position at google ?... I like that... :] pozdrawiam Grejf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 kilka stron wręcz przesyconych słowami kluczowymi, które są na 1 miejscu w serpach i to od bardzo długiego czasu. To wcale nie oznacza że są dzięki temu na pierwszej pozycji, algorytm google robi całkiem niezłą analizę treści Popatrz na pozycje tych stron używając intext/allintext E:literka nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 2. poza tym karmisz klienta pkt z swl'i nobel !! aha w polowie grudnia zapraszamy na nowe forum pomocy z Kaspar'em na supporcie google.com pozdrawiam. Jaki jest cel tamtego forum ? pozdrawiam Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.