shaun_black Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Toolbar'owy pasek był zaznaczony na szaro, gdy dana strona nie brała jeszcze udziału w update. Teraz wszystkie moje świeże strony "dostały" PR=0, a na jednej zaobserwowałem spadek. Poza tym inne serwisy nie zmieniły swojej wartości PR. Zaobserwowaliście coś u siebie? Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Tak, trwa update... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Chyba nie ma żadnego update - Google obcięło tylko PR osobą co sprzedają linki A z N/A na 0 jest na bieżąco od dawien dawna Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Chyba nie ma żadnego update Kłamiesz... bo jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 przelecialem 50 domenek i brak zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaun_black Opublikowano 14 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Chyba nie ma żadnego update - Google obcięło tylko PR osobą co sprzedają linki A z N/A na 0 jest na bieżąco od dawien dawna Też tak myślę Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 są widac - ale w dól niż w gorę. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Kłamiesz... bo jest. Jak kłamię to przepraszam. Ale niestety nie kłamię - jak ktoś zaobserwował wzrost to uwierzę. W dół to norma... Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaun_black Opublikowano 14 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Trzeba poczekać, może będzie wzrost, albo Google znowu coś kombinuje. Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlodyy Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 U mnie nie ma i na stronach konkurencji również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 mnie tam to wygląda na to co miałem 2 tyg temu. Czyli nowe strony dostały pr0 i reszta bez zmian. Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbagov Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 W mojej okolicy zmiany typu: PR powrot na niektorych do stanu sprzed miesiaca, na stronach ktore poprzednio objela fala "filtrow" jest stabilizacja od ok 2 tygodni. Okolo tych 2 tygodni wstecz G w ogole przestalo sie interesowac moimi serwisami. Teraz jak wspomnialem jest stabilizacjia + ten powrot PR. Dzialania jakie wykonywalem te same co zwykle czyli stala optymalizacja engine CMS i linkow, brak SWLi. To tak w ramach raportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relons Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Nie zaobserwowałem u siebie na ponad 30 domenach żadnych zmian PR. 4 z nich weszły z N/A na PR 0. Sprawdź liderów systemów wymiany linków: linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubek107 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 U mnie też żadnych zmian na 40 domenach. A co do spadków to dzieje się to na bieżąco. A na update trzeba jeszcze poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian88 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Żadnego apdejtu nie widać. Nowy Blog ;-) - Pozycjonowanie i zarabianie w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.