zgred Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 w innym wątku o SWL ze w tydzień można wypozycjonować stronę samymi śmietnikamibzdura. wrecz przeciwnei - prawda. kwestia zaplecza oraz posiadanych pkt w SWLach Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anmato Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 No ok, prawda Ale do takiej prawdy daleko nam zwykłym początkującym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deletor Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Temu właśnie trzeba czytać dokładnie i skrupulatnie to forum, wyciągać wnioski itd. W końcu do czegoś się dojdzie. A w ostateczności jest jeszcze możliwość zarabiania na pozycjonerach, a nie na pozycjach Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmar Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 A w moim przypadku DMOZ znalazł mnie, bo nawet nie wiedziałem o istnieniu czegoś takiego jak DMOZ . Dopiero jak zacząłem się interesować SEO, to się zorientowałem, że jeden z moich serwisów (homeexchange24.eu) jest w DMOZ, a nikt go tam nie wpisywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.