Skocz do zawartości

Hello z Londynu

zez

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, :)

Znalazlem to forum przypadkowe i postanowilem sie zarejestrowac.

Od ponad roku jestem czlonkiem Digital Point Forum i od ponad roku zajmuje sie pozycjonowaniem. Mam kilka stron turystycznych o Tajlandii.

www.thailand-huahin.com

www.thailand-pictures.com

www.thailandtraveltours.com - nowy project

Strony te sa glownie w jezyku angielskim. Czesc z nich jest po francusku, niemiecku i tajlandzku. Jedna subdomena https://huahinpictures.thailand-huahin.com jest przetlumaczona w 17 jezykach, w tym tez w polskim jezyku.

Mam nadzieje ze mi sie uda tutaj na tym forum znalezc wiecej imformacji o pozycjonowaniu. Jestem gotowy podzielic sie swoim doswiadczeniem (niewielkim).

Zawsze jestem gotowy wymienic linki ze stronami o tematyce turystycznej.

Ile post musze miec zeby dodac url moich stron do mojego podpisu?

Na razie.....

:)

;) 

Witaj, fajne te strony szkoda tylko że menu jest nieaktywne w większości  :?

Hej,

To jest bardzo duzy project nad ktorym dopiero zaczalem pracowac w maju.

Mysle ze bede dodowal okolo 20-30 stron tygodniowo. Za rok powinno byc okolo 1k stron.

witamy, pozdrawiamy ciebie i londyn :)

Białogóra - wczasy nad morzem Wczasy nad morzem w miejscowości Białogóra

Białogóra, wczasy i wakacje nad morzem bałtyckim Pięknie usytuowany, murowany domek letniskowy w miejscowości Białogóra nad morzem Bałtyckim

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności