Xann Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 dzieki za info , sprawdzimy to Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekf Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Xann myśleliście może nad okrojeniem obecnego skryptu, tak aby stał się bardzo dobrą alternatywą dla stat.pl? Mam tu na myśli jedynie wykresy wizyt oraz odsłon w skali godzinnym, dni tygodnia itd. Taki prosty, szybki skrypcik dla mas Darmowe forum - załóż własne forum za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Mówisz o tym ? https://www.xannstat.com/xannstat/admin.php...y=2009&m=03 bo za bardzo nie trybie No szykuje się kolejne uaktualnienie wiec zbieramy propozycje Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romperstomper Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Chwale sobie te statystyki ale brakuje mi mierzenia spędzonego czasu na stronie przez użytkownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekf Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Chodzi mi o okrojenie obecnych statystyk do niezbędnego minimum, tak aby stały się dobrą alternatywą dla stat.pl nie tylko dla pozycjonerów. Bo nie wszyscy potrzebują informacji o podstronach, urlach, keywords itd. a dzięki temu wydajność skryptu zwiększy się nieporównywalnie. Darmowe forum - załóż własne forum za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 czy wg Ciebie do jakich parametrów powinna zostać okrojona ? bo wg mnie juz jest mocno okrojona Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekf Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Powinna zostać okrojona do ilości wizyt oraz odsłon. Albo lepiej zrobić taki myk i pozwolić użytkownikowi samemu wyłączyć dowolne funkcje, których nie potrzebuje (zaoszczędzimy dzięki temu niepotrzebnych zapytań i miejsce w bazie). Poza tym proponuję udostępnić możliwość szybkiego podglądu wykresu wizyt oraz odsłon z ostatnich 48h jak to ma miejsce w stat.pl (wykres pod wykresem, dzięki temu łatwo się porównuje). Darmowe forum - załóż własne forum za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 uwaga , od dziś tj. 04-05-2009 do pobrania nowa wersja xannstat - zoptymalizowana ilość zapytań do bazy - poprawione zliczanie wejść z refereów (po kliknięciu w domenę główną referera widać inne referujące podstrony ) - poprawione usuwanie niechcianych fraz z "łapacza fraz" do szerokiego pozycjonowania - dodanie zliczania czasu odwiedzin Łączny czas odwiedzin - nowa zakładka SEO w niej statystki BL z Yahooo oraz statysytki SITE z G Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Bardzo fajna sprawa z tymi statystykami SEO BL z google też miło by było mieć na wykresie mimo że jest on bardzo mało miarodajny jak często są aktualizowane site i BL ? trzeba dodawać jakieś zadanie do crona ? searching.. bing.com Hunting in Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 aktualizacja site i BL jest raz dziennie pod warunkiem że ktoś lub coś wejdzie na stronę Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 czy jest/będzie wersja statystyk, do której będzie można podpinać dowolną ilość stron wraz z możliwością zakładania kont użytkownikom z przydzielaniem dostępu do danych dotyczących tylko określonej strony/stron? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekf Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 No to zabieram się do testowania Darmowe forum - załóż własne forum za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_one Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 No to zabieram się do testowania Jak jest z aktualizacją do nowej wersji ? Stare staty zostaną czy będą OUT ? Kapania Adwords - https://kcmobile.pl tel. 604 939 140, e-mail: biuro@kcmobile.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Uwaga od wczoraj jest do pobrania również darmowa wersja statystyk wystarczy się zalogować na https://www.xannstat.com/ podać adres domeny na którą chce się pobrać statystyki i można korzystać dowoli przypominam ze skrypt statystyk jest pobierany do siebie z ciekawszych rzeczy jakie posiadają to - monitoring SITE - monitoring przyrostu BL (chyba najważniejsza sprawa dla każdego młodego pozycjonera) - eksport fraz z long tali do e-weblink w dwóch ruchach Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
playerek Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Statystyki bardzo ciekawe, chwalę sobie. Ale jedna rzecz mi się nie podoba... Otóż mam stronę na której spora część ruchu to wejścia z rosyjskich wyszukiwarek na kilkuwyrazowe frazy. Zainstalowałem na stronie xannstats'y i... No właśnie. Wejścia z yandex.ru i z go.mail.ru pokazywane są jako wejścia ze stron referujących, a nie jako wejścia z szukajek. Niby nic, ale keywordów za to xannstats'y nie wyłapią z tego... Mam nadzieję, że kiedyś nadejdzie update, po którym xannstats zaliczy te 2 szukajki jako szukajki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.