Xann Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 tak Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verSuS Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Chciałbym proforme wydrukować dla księgowości, ale przekierowuje mnie na główną. Co jest grane? TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink) HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5) Sławomir Siudek+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Chciałbym proforme wydrukować dla księgowości, ale przekierowuje mnie na główną. Co jest grane? dziękuję za komunikat , juz to naprawione, Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekf Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Xann kiedy możemy spodziewać się nowej wersji zwiększającej wydajność zapytań do bazy MySQL? Darmowe forum - załóż własne forum za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 wiem o czym piszesz , jest na warsztacie terminu nie podam bo wprowadzamy również więcej ciekawych zmian ale gdzieś ok tygodnia nie mniej jak ktoś chce się pobawić darmowym demem to jest pod adresem https://www.xannstat.com/xsfree.php Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekf Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 ale gdzieś ok tygodnia Kolejny tydzień powoli się kończy a poprawionej wersji jak nie było tak nie ma Czyżbyście zaprzestali rozwijać skrypt statystyk? Darmowe forum - załóż własne forum za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 nie nie nie , kolejna wersja jest na warsztacie , tylko to zawsze jest a może by jeszcze to poprawic a może by jeszcze to dopisać i zamiast wymienić te same idexy przebudowujemy połwe kodu no po niedzieli ma byc na bank Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekf Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Nie chcę być upierdliwy, jednakże znów się przypominam, ponieważ naprawdę zależy mi na wydajniejszej wersji statystyk. Chciałbym nią zastąpić stat24, lecz nie mogę ponieważ obecna wersja generuje zbyt dużo niezoptymalizowanych zapytań do MySQLa, zabijając przy tym serwer. Dzisiaj mija równo miesiąc Xann kiedy możemy spodziewać się nowej wersji zwiększającej wydajność zapytań do bazy MySQL? gdzieś ok tygodnia Darmowe forum - załóż własne forum za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 tomekf wiem na czym Ci zależy i wiem że już dawno jest po terminie , nie da się ukryć ze jak zwykle mamy tutaj poślizg ale tak to juz jest jak jesteś pewny ze coś ci sie nie spieprzy to włąsnie w tym momencie ci sie wywali. Jest Ona na warsztacie i mamy Ciśnienie bo tez mamy duże zamówienie na nie i nie możemy sobie pozwolić na wypuszczenie czegoś z bugiem. Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 w poniedziałek tj 23.lutego. oficjalnie zostaje odpalona nowa inst alka statystyki , z zmina to: - statystyka została zoptymalizowana pod bardzo duże serwisy - uporządkowany dział refery i cała lista drobniejszych dodatków , pragnę tu podkreślić że to jedyne statystyki które posiadają export linków do szerokiego pozycjonowania. bardzo nam miło ze statystyka ma takie zainteresowanie co na pewne spowoduje jej dalszy rozwój Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekf Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Dzięki za informację. W takim razie czekam do jutra i od razu zabieram się za testowanie Darmowe forum - załóż własne forum za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Po aktualizacji importowałem sobie bazkę z poprzedniej wersji można coś takiego robić czy lepiej od nowa zbierać? Generalnie statystyki działają są stare dane oprócz adresów referujących tych historycznych co mi nie przeszkadza za bardzo searching.. bing.com Hunting in Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 no niestety za wiele zmian poszło żeby były kompatybine musieliśmy mocno pozmieniać kod, wieczorem wchodzi wersja ostateczna kolega tomekf znalazł chochlika Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Nowa wersja statystyk xannstat w wersji 1.32. Zapraszamy do porania najnowszej wersji statystyk tj w wersji 1.32. , niestety instalacje trzeba przeprowadzić od nowa co spowoduje utratę przednich danych lub starą statystykę oznaczyć np katalogiem xannstat_OLD a a nową postawić na innych tabelach w bazie nowe statystyki w wersji wersji 1.32 Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adby Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Xann, taki mały błąd. Podczas pobierania statystyki, zamiast folderu użytkownika, skrypt generuje plik bez rozszerzenia. I przez to ręcznie trzeba katalog tworzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.