Dżyszla Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 można gdzieś o tym poczytać? Kurcze, nie potrafię znaleźć Albo zostało już usunięte. Ale zabawa była niezła. mgr inż. Dżyszla Zadbaj o chłodzenie komputera w lecie - utrzymaj właściwe temperatury! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasja Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Oczywiście Padłem po części ofiarą. W wielkim skrócie, to gościu, który mial się zająć jakąś poprawką najpierw zabarał sie za rekompilację jądra systemu a potem jakimś cudem skasował połowę danych na serwerach. Mało tego - skasował też większść kopii zapasowych. Jak miał do tego dostęp? Czort wie. Ale straty poszły w miliony. Ciekawe, jak sobie rozwiązali ten problem. Milionowe odszkodowania poszły dlatego w The Planet szły ceny regularnie w góre (dla nowych). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProWeb2 Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 https://prgoogle.org/search?q=praca&start=10&num=10 Page Rank powrocil. Na niektorych stronach juz widac. www.governo.it Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Jest, hurra... =D> =D> =D> Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj74 Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 https://prgoogle.org/search?q=praca&start=10&num=10Page Rank powrocil. Na niektorych stronach juz widac. potwierdzam, jest taki sam jak wcześniej 8) pozdr. Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pneuma Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 no wrócił, jak na razie ja widze tylko w na tolbarze wersa 3 w IE Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 no wrócił, jak na razie ja widze tylko w na tolbarze wersa 3 w IE Przed chwilą to samo zauważyłem. - FireFox Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek.l Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Jak bym wrócił z długiego weekendu dzień później to w ogóle bym się nie dowiedzial, że PR nie było. Nieświadomi są szczęśliwsi. Tatry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 ... a miało być tak pięknie... :] Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 czyli konca swiata nie bedzie az sie za nim stesknilem Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beha Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Kurczę a ja już odinstalowałem Page Ranka dla FF :mrgreen: ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuel Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 ... a miało być tak pięknie... :] zgadzam się;-) pozdrawiam. omnia mea mecum porto In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Tylko nadal na niektorych stronach niewyswietla :-/ https://prgoogle.org/search?q=google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżyszla Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 U mnie też powrócił, choć drobne zawirowania (ale to dlatego, że na różnych DC miałem różnce PR dla strony głównej - wahania 1-2). A nie mówiłem, że to tylko usterka!? mgr inż. Dżyszla Zadbaj o chłodzenie komputera w lecie - utrzymaj właściwe temperatury! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luman Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 ja bym stawial na testy a nei usterke... tylko proba za krotk... Toreuse.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.