Xann Opublikowano 15 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Kila a jak załatwisz pozostałe 1000 produktów ??? Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 No i jak, jest to naturalne pozycjonowanie czy nie? zapewniam Ciebie, że na 1000% nie jest to naturalne Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Łuczak Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 To tylko przykład, że czasami w branży coś się dzieje spontanicznie. Wiadomo, że sklepowi jakich w sieci wiele długiego ogona naturalnie się nie dorobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 To tylko przykład, że czasami w branży coś się dzieje spontanicznie. mała poprawka - robi się tak aby wyglądało na spontaniczność Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Łuczak Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Beerbant, wiadomo, że jakaś "akcja zaczepna" musi być. Nie będę polemizował czy wszystko działo się zupełnie spontanicznie czy ktoś zapłacił komuś za promocję bo i tak się tego nie dowiemy. Na pewno część linków do tej podstrony jest naturalna (mój na pewno). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 > obsługującą 100- 500 czy więcej klientów robiącą 1000 czy 20 tys fraz Xann, nie zapominaj że obsługując 3 klientów w sposób naturalny ponosisz takie same koszta jak pozycjonując 500 w standardowy, a czy ktoś zarobi więc na 3 czy na 500 zależy tylko od tego jak się sprzeda. stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 obsługując 3 klientów w sposób naturalnyJaka to jest obsługa naturalna? Jeżeli promocją zajmuje się firma nie jest to już pozycjonowanie naturalne. Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 znowu generuje się tu wątek, który nie ma żadnego celu i tak naprawdę sensu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Irek jest ... przeciwieństwem nie naturalnego, dobrze wiesz że nie podam Ci definicji bo była była ona względna przez co wywołałbym kolejnego flamewar na forum. Dla mnie naturalne pozycjonowanie to szereg różnych działań marketingowych skoncentrowanych w głównym stopniu na uwzględnieniu pozycji w wyszukiwarkach, ot co. stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Jaka to jest obsługa naturalna? rozliczasz się z klientem w naturze Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Dla mnie naturalne pozycjonowanie to szereg różnych działań marketingowych skoncentrowanych w głównym stopniu na uwzględnieniu pozycji w wyszukiwarkachCokolwiek robisz w celu podniesienia pozycji w wynikach wyszukiwania to pozycjonujesz a jako firma wykonująca taką usługę robisz to celowo czyli nienaturalnie.rozliczasz się z klientem w naturzeOd dziś biorę tylko klientki Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Irku żeby się z Tobą zgodzić musiałbym przyjąć że pozycjonowanie nie jest niczym naturalnym, dla mnie jednak jest. Ot rzecz względna jak twierdziłem wcześniej. stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Izdebski Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Xann, przeczytałem wątek i od razu sobie przypomniałem przykład linkowania naturalnego z branży foto Na ceneo pojawiły się żartobliwe opinie o obiektywie, który kosztuje 350 tys. złotych. Nie uszło to uwadze internautów i podlinkowali podstronę. Ceneo: https://www.ceneo.pl/;015411943-10.htm przykładowe linki do ceneo z bardzo wartościowych stron: joemonster.org: https://www.joemonster.org/art/9731/Recenzj...350_000_zlotych wykop.pl: https://www.wykop.pl/link/61166/opinie-o-na...ywie-na-swiecie No i jak, jest to naturalne pozycjonowanie czy nie? Tak tylko w tym przypadku nie możemy nazwać tego pozycjonowaniem bo na zamieszczenie linków na wykop czy joemonster nie było żadnego celowego wpływu i w tym przypadku gdy dostał byś zlecenie wypozycjonować stronę na słowo "okulary" czekał byś aż ludzie zamieszcza sami linki do Twojej strony nie bo rzadko ktoś linkuje na swoich stronach do sklepów ... Wiec jako termin podał byś: "czas wykonania usługi nie określony" Niema czegoś takiego jak naturalne pozycjonowanie bo zawsze musimy w ingerować w ilość linków ( nie ważne gdzie te linki ) abyśmy widzieli wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 pozycjonowanie (podwyzszenie SERP) jest procesem tak samo naturalnym jak "naturalny" jest wzrost areałów leśnych na skutek sadzenia drzew przez leśników lub "naturalna" śmierć w wyniku eutanazji - litości i proponuje sprawdzenie w słowniku słowa naturalny Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Łuczak Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 A czumuż nie można tego nazwać pozycjonowaniem? Pokazałem, że wcale nie trzeba pakować linków do precli czy SWLi żeby osiągnąć zamierzony efekt dla czysto komercyjnej strony. Sprzedajesz okulary to umieść na stronie np. jakieś śmieszne fotoszopki z teletubisiami, Władimirem Putinem czy jakim Pigmejem, zrób konkurs na najgłupsze zdjęcie w twoich okularach to może Cie ktoś podlinkuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.