lozik Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 jak będzie można z 10 linków mieć to jeżeli ktoś ma już jeden system na przykład linkme elite plus kilka swoich linków to już nie doda statlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruzyk Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 To jak będzie chciał dodać do statlink to jakieś linki wywali Pokażę wam tylko systemy wymiany linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noel Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Dokładnie Kruzyk, Czyli mam wnioskować, że ma być limit 8 linków spoza systemu? Krzaki już poprawiamy, chodzi o to, żeby użytkownicy ustawiali właściwe kodowanie dla swoich stron. System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lozik Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 To jak będzie chciał dodać do statlink to jakieś linki wywali albo po prostu nie doda strony i zostanie tylko w linkme elite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Dokładnie Kruzyk, Czyli mam wnioskować, że ma być limit 8 linków spoza systemu?Krzaki już poprawiamy, chodzi o to, żeby użytkownicy ustawiali właściwe kodowanie dla swoich stron. Moim zdaniem lepiej założyć że w sumie nie więcej jak 15 linków. Bo jak ktoś da tylko linki albo tylko boksy? Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 A ja myślę że 10 linków max + te z statlinka Akurat można dać 5 swoich + 5 z np linkme + statlink Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Akurat można dać 5 swoich + 5 z np linkme + statlink Tylko czy linkme elite przyjmie z 5 statlink? Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 15 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 10 linków + statlink to była by chyba najlepsza opcja, ja na wartościowych stronach mam nie więcej niż 6-7 linków wychodzących. Czy wartościowe, zadbane, moderowane katalog stron będą brane pod uwagę? i chyba tak zostanie jak piszesz 10 linków max. Niestety katalogów nie przyjmujemy, pewnie wiele osób sie oburzy, bo wiekszosc dba o swoje katalogi no ale taka przyjmujemy polityke. Jest masa systemów które zaopiekują się nimi. Plusem patro bedzie to ze nie dostaniesz linka na 100% na katalogu STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 neon103, a czemu ma nie przyjąć ? Ja ambitnie zaczynam tworzyć małe stronki właśnie z myślą o linkme i o statlinku i myślę że wartość max 10 linków będzie akurat. Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 15 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Panowie i Panie, wiec pewnie jutro, najpóźniej pojutrze włączymy opcje selekcji ilosci linków, pewnie pare serwisów wypadnie Ostatnie pytanie do Was, w systemie nie bedzie wiki, katalogów, precli, generatorów tresci. Czy mamy przyjmowac po najniszym punktowaniu autoblogi? adek STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lozik Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 a jak to będzie wyglądać dokładniej? ilość linków będzie sprawdzana na stronie głównej i podstronach? czy tylko na stronie głównej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noel Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 System będzie sprawdzał linki wychodzące na wszystkich podstronach, które będą w kręgu jego zainteresowania System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Rozumie, że jak na www będzie więcej linków wychodzących jak 10 to system mi stronę wyrzuci ? Co z linkami nofollow, też są brane pod uwagę ? Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kob22 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 (edytowane) 10 linków to zdecydowanie za mało. Chyba, że nie będzie zliczać linków do subdomen. Jestem za 15 linkami. Edytowane 15 Października 2008 przez kob22 (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Linków nofollow miało nie zliczać. Tyle że najlepiej niech zlicza linki tylko na stronie głównej bo np gdy w X serwisie będę miał dział "linki" ew "partnerzy" i w nim np 20 linków do stron partnerskich to by mi od razu wywaliło stronę... Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi