qiqqq Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 no właśnie, założyłem niedawno pierwszego precla i zauważyłem że około 85% zarejestrowanych użytkowników nie napisało żadnego artykułu. Czemu niby ma służyć sama rejestracja? notebooki - wszystko o notebookach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadzielawski Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 automaty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 z addera wiekszosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qiqqq Opublikowano 1 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 no zakładając że to automaty, to nadal nie widzę w tym sensu ------------------------------------------- no a czy adder nie powinien dodawać wpisów? notebooki - wszystko o notebookach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardyTwardy Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Najpierw się rejestrują i odbierają pocztę. Potem dodają do tego katalogu różne wpisy, jedne gorsze inne lepsze. Pawel Pawlak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 U siebie mam ponad 700 założonych kont, a jest blokada "Sabre", która uniemożliwiła założenie kolejnych 500... ile artów każdy widzi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lj2m Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Oto przedstawię zestawienie z kilku moich precli: Rejestracji zatrzymanych/Rejestracji udanych 200/19 176/23 168/20 631/67 Widać tu pracę robotów. Nie dość że praktycznie większość artykułów dodawanych jest nieunikalna to nawet nie chciałbym wiedzieć jak spam miałbym bez tej wtyczki. Getlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 ja na nowym preclu zainstalowałem reCAPTCHA - zobacze czy to zatrzyma spamboty ... Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellow Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 ja na nowym preclu zainstalowałem reCAPTCHA - zobacze czy to zatrzyma spamboty ... Zatrzyma, uwierz - odkad zainstalowalem reCAPTCHA to nie ma juz przyrostu 30 uzytkownikow dziennie i 50 artykulow Blog Technologii WWW: DailyWeb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tezeusz Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Trochę z innej beczki - są "artyści", którzy wpisują do moich wypieków kilkanaście artów (wygenerowanych z automatu, niegramatyczny bełkot) z tym samym linkiem. Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 dodałem recaptcha na swoim starym preclu teraz go zmoderuje wiec powinno powstać coś porzadnego edit: no i recaptcha skutecznie zabezpieczył mi precelka ... przez 3 dni jeden wpis Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlonk Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 wszystko co blokuje automat przy rejestracji jest dobre ; ) u mnie teraz tylko dodawanie reczne. Choc czasem zdarzaja sie i tacym ktorzy wylatuja za brak znajomosci regulaminu i smiecą mi strone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 nie mam w ogole z tym problemu, tylko mnostwo debilnych komentarzy z lekami, itd. jak ktos chce artki to mam kilka unikalnych z 1 -2 linkami, chetnie dodam. adresy precli na pw albo oficjalnie. jak kto woli ps. szukam tez anglojezycznych Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Ja przykładowo rejestruje się ręcznie do wszystkich precli jakie znajdę, aby tworzyć sobie, listę - bazę do dodawania, a dopiero następnie wybieram z listy precle, które np. są zaindeksowane i niezafiltrowane. Więc jeżeli precel nie spełnia wymagań, jestem w nim zarejestrowany, lecz mam 0 postów. Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucky Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Raz w miesiącu uaktualniam listę. Rejestruje się do kilkuset, a później ręcznie wybieram zaindeksowane i ogólnie wyglądają dobrze. Te które są dobre zostawiam i w przyszłości dodam tam na pewno kilka dobrych wpisów. Jednak to nie zmienia faktu, że nadal 90% "pustych" kont, które mam na swoich preclach to automaty. Unikalnatreść.pl - bo wartościowy content to podstawa! Skuteczny SEO Copywriting! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.