Cestro Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Posiadam kilka sztuk artykułów na temat muzyki i mp3. Szukam precelków Zapraszam na priv multikonto, recydywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1492 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Mam 6 unikalnych tekstów o muzyce powyzej 1000 znaków w tym 2 powyżej 1500 znaków. Do każdego 1 link i obrazek w treści. Szukam moderowanych precli z szybka indeksacją. Proszę pisać na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartopry Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 (edytowane) 20 artykułów - unikalne 2 linki w tekście długość min. 1000 znaków Tematyka - Sprzęt sportowy i turystyczny. artykuły z <more> i zdjęciem Przyjmę konta w zadbanych preclach Edytowane 20 Sierpnia 2010 przez bartopry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agland Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Witam, Posiadam 20 artykułów ( i więcej) na temat biżuterii. Arty unikalne po 1500 znaków bez spacji pisane przez współpracującego ze mną copywritera. Dodaję dwa linki w tekście i do każdego artykułu zdjęcie. Poszukuje zadbanych blogów dla moich artykułów. Zależy mi najbardziej na prywatnych precelkach. Odpowiedzi proszę kierować na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Chętnie dodam kilka wartościowych artykułów do starych (ponad rok w sieci) precelków. Mogę się też wymienić precelkami. M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszI Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Posiadam 25 tekstów minimum 1000znaków tematyka budowlanka 1 lub 2 linki w tekście. Szukam zadbanych precli. Czekam na odpowiedz https://seohouse.pl/ Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus4 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Mam na razie 2 artykuły dobrej jakości i unikalne ok 1700-1900 znaków. Jestem w stanie dostarczać przynajmniej jeden porządny tygodniowo na ustalony temat. Póki co mam arty na temat Węgier (od strony turystycznej czyli dojazd, informacje podstawowe itd.) Ilość linków w treści do ustalenia. Mile widziane blogi z ruchem. Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orish Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Szukam dobrych, prywatnych precli dla artykułów o tematyce gier - każdy z nich będzie pisany pod wymogi konkretnego precla. Najmilej widziane precle tematyczne. Mogę nawet zapłacić za dostęp. Insimilion - serwis o cRPG i literaturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Witam, chętnie poznam adresy porządnych precli związanych z tematyką pracy. https://www.employear.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi_tio Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Poszukuję zadbanych precli, w których można umieścić unikatowe teksty dot. fotografii, turystki, szkoleń. Zainteresowanym podam też namiary na mój zadbany i moderowany precel (pr2). polecam dobre artykuły | dobry precel czeka na Twój wpis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 2 unikalne opisy, ciekawie napisane. Tematyka GSM. Szukam precli z PR powyżej 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober88 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Szukam zadbanych, prywatnych precli (zarówno tematycznych, jak i ogólnych), które mają już co najmniej pół roku stażu w indeksie. Ze swojej strony gwarantuję unikalność, poprawność językową oraz przestrzeganie regulaminu. Aktualnie mam teksty na temat paneli podłogowych i pneumatyki. Hosting zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokus Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Witam Posiadam dużo artykułow na różne tematy. Szukam wartościowych precelków. Ilość linków dostosuję do wymogów strony gdzie umieszczę artykuł Do kazdego artykułu tematyczne zdjęcie. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rams Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Szukam zadbanych precli. Posiadam 10 unikalnych artykułów na temat reklama w internecie, tworzenie stron internetowych. Proszę pisać na pw. Najlepsze stojaki reklamowe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil18 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Witam szukam zadbanych precli ,mam kilka artykułów na różne tematy Proszę o kontakt na Priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi