adis168 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Wiem ale niestety ja jestem bardzo słaby jeśli chodzi o skrypty może ktoś ma gotowe rozwiązanie ktoś kto się podzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sh0tek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 wielka filozofia takie coś zrobić a jak jesteś słaby to po co stawiasz katalog ? pewnie 'wielkie pieniądze' chcesz na nim zrobić www.controlsys.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolryb29 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Jeśli chcesz mieć katalog to wypada w to włożyć odrobinę wysiłku/pieniędzy. Skorzystaj z działu ogłoszenia/zlecenia ewentualnie napisz na PW. Osuszanie budynków :: Nowoczesny katalog stron SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis168 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 źle mnie zrozumieliście i odebrali żaden z moich katalogów nie jest płatny nie robię tego dla kasy jeśli ktoś ma czy go zbawi przesłanie mi kodu?? Jeśli nie to dziękuję... A następna sprawa wiem gdzie się na forum znajdują zlecenia Ale ok szkoda tylko że wszystko na kasę przeliczacie Niema to jak pomoc drugiemu na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolryb29 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Nie chodzi o kasę, ale szkoda że nawet Ci się nie chciało ruszyć tyłka! Tutaj masz gotowca: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...;hl=kana%B3+RSS Moje rady - pamiętaj o kodowaniu znaków(ISO czy UTF8), zamieść źródło - bo inaczej może to być kradzież treści... Dodatkowe źródło informacji: - https://www.php.rk.edu.pl/w/p/prosty-blog-t...nie-kanalu-rss/ Osuszanie budynków :: Nowoczesny katalog stron SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis168 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Dziękuję o taką radę mi chodziło ,naprawdę szukałem i jestem ci bardzo wdzięczny za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaan Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Hej, w którym pliku czy w bazie zmienia się napis w szczegółach wpisu "Najnowsze wiadomości" i "tagi"? Szukałem we wszystkim w otwarty_disp i nie mogę znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolryb29 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 otwarty_disp/funkcje.php tagi - linia 226 najnowsze - 350 Osuszanie budynków :: Nowoczesny katalog stron SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaan Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 otwarty_disp/funkcje.phptagi - linia 226 najnowsze - 350 Nie ma buttona Thanks, więc dzięki tutaj, udało się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rwtrb Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Witam, czy można dowolnie zmieniać stopkę tego katalogu i prowadzić inne modyfikacje? uwaga liczne multikonta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 czy można dowolnie zmieniać stopkę tego katalogu Jeśli chodzi o linki - NIE i prowadzić inne modyfikacje? TAK iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enimen Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /katalog/autolek/otwarty_disp/funkcje.php on line 885 Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /katalog/autolek/otwarty_disp/funkcje.php on line 874 Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /katalog/autolek/otwarty_disp/funkcje.php on line 897 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /katalog/autolek/otwarty_disp/funkcje.php:885) in /katalog/autolek/otwarty_disp/funkcje.php on line 631 Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /katalog/autolek/otwarty_disp/funkcje.php on line 838 Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /katalog/autolek/otwarty_disp/funkcje.php on line 848 Jak pokasować te błędy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ckm Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Witam, coś jest nie tak ze skryptem katalogu z pierwszego postu. Po instalacji (poprawnej) nie otwierają się żadne kategorie i podkategorie, tak jakby ich nie było: https://seokatalog.cowhosting.net Na innej domenie instalowałem ten skrypt pobrany ze strony https://seo.pkruk.com i wszystko jest ok. Czy ktoś wie o co chodzi? MaszTu.pl nowoczesny katalog stron PR4, Seokatalog.pro katalog profesjonalny, Kasa dla tych co ją potrzebują, odkupię katalogi i inne portale, napisz do mnie: ckm@plusnet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 htaccsess : https://seokatalog.cowhosting.net/index.php?a=wpis topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ckm Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 htaccsess : https://seokatalog.cowhosting.net/index.php?a=wpis Trochę nie rozumiem? Plik .htaccess wygląda następująco: RewriteEngine On RewriteRule ^([-_!~,;*'()$a-zA-Z0-9]+)-k([0-9]+)\.html$ index.php?a=kat&id=$2 [L] RewriteRule ^([-_!~,;*'()$a-zA-Z0-9]+)-p([0-9]+)(-([0-9]+))*\.html$ index.php?a=pod&id=$2&min=$4 [L] RewriteRule ^([-_!~,;*'()$a-zA-Z0-9]+)-s([0-9]+)\.html$ index.php?a=szcz&id=$2 [L] RewriteRule ^search-(.+)-([0-9]+).html$ index.php?a=search&szukaj=$1&min=$2 [L] RewriteRule ^inf\.html$ index.php?a=inf [L] RewriteRule ^google([[:alnum:]]+)\.html$ index.php [L] RewriteRule ^tag-([-_!~,;*'()$a-zA-Z0-9]+)-([0-9]+)\.html$ index.php?a=search&szukaj=$1&min=$2 [L] RewriteRule ^wpis\.html$ index.php?a=wpis [L] RewriteRule ^rss\.xml$ index.php?a=rss [L] RewriteRule ^mapa\.html$ index.php?a=mapa [L] Czego tu brak? MaszTu.pl nowoczesny katalog stron PR4, Seokatalog.pro katalog profesjonalny, Kasa dla tych co ją potrzebują, odkupię katalogi i inne portale, napisz do mnie: ckm@plusnet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.