tomek.l Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Jutro 21.05.05 Andrew "będzie bił się za Polskę" z Lamonem Brewsterem. Jak obstawiacie? Może w końcu mu sie uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 o - wlasnie sie dowiedzialem - nie ogladam TV ja mysle ze dostanie w ... jak zwykle ale jako patriota mowie - Andrew wygra Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
breja Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 jak ze swoja glowa wygra to i pokona tego kelnera Pozdrawiam, breja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 to wsiur.. jeszcze się ktoś nim emocjonuje? Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Na bramkę do klubu by go nie wzięli. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek.l Opublikowano 22 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 53 sekundy =D> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahoo Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 twardziel, teraz to powinien się zająć hodowlą ślimaków. auta 2 | jeden procent | noclegi kolobrzeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek.l Opublikowano 22 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Ale Adamek wygrał. A Gołota to może na ringu już tylko z kangurami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 znaczy się co? po raz setny przegrał? musze rzucić okiem na jakieś sport newsy a te głupki pewnie znów cała noc siedziały i czekały na walkę Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zYm3N Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 w 53 sekundzie.. ale byłem polany Cała walka będzie miała retransmisję w teleexpresie )))) podr. usługi ślusarskie, frezowanie, spawanie, toczenie, zduny obróbka metalu, https://dev-blog.zymen.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mev Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 I znowu Marcin Daniec będzie się miał z kogo śmiać Pozdrawiam, Hubert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabel Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Ja oglądałem - bo tak się złożyło, że pracowałem. Facet (Gołota) - był zaskoczony, że ten drugi go bije tak jak ja np. byłbym zaskoczony (tylo, że mi wystarczyłby 1 cios a on dostał z 10 wszystkiego). A Adamek też dostał chyba "na kredyt" - "Za dobrą pracę nóg" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zYm3N Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 w każdym razie niech już andrew zakończy karierę bo nie wiem po jaką cholerę on ciągle wraca na ring.Niech jakąś książkę może napisze ze wspokmnieniami albo czymś innym się zajmie Wink Za każdym razem jednak ludzie na niego patrzą i mają nadzieje.. i za każdym razem bierze niezły $. Więcej niż my z adsense przez lata )) pozdr usługi ślusarskie, frezowanie, spawanie, toczenie, zduny obróbka metalu, https://dev-blog.zymen.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniq Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 i za każdym razem bierze niezły $ no co ty, mówili ze za ta walke dostal 150 tys usd a wiec w sumie smiesznie malo no wiesz za 53 sekundy 150 tys $ to ja tez tak chce Ogłoszenia nieruchomości Szwecja Nieruchomości Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek.l Opublikowano 22 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 no wiesz za 53 sekundy 150 tys $ to ja tez tak chce Lepiej się zastanów. Po takich 53 sekundach zamknęliby cię w drewnianej skrzyni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.