MaxPan Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Nie, ale polecałem gościu książkę, on kliknął w baner, i kupił nie tą co miał kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vspak Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 dostajecie powiadomienia na emaila o nowym pw? (chyba że coś rozwaliłem w ustawieniach choć nic nie zmieniałem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Tak, przychodzi powiadomienie na mail. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskit Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 dostajecie powiadomienia na emaila o nowym pw? (chyba że coś rozwaliłem w ustawieniach choć nic nie zmieniałem ) Od pewnego czasu nie dostaję. Blasty Xrumer - Podlinkuj skutecznie wpisy w katalogach, preclach, profile, zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Ja dostałem tylko raz powiadomienie na e-mail, i od kilku dni brak powiadomień, choć PW dostaję normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastek Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 U mnie jeszcze wczoraj działały powiadomienia, dzisiaj już nie działają. Blog o zdrowiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Oooo widzicie, a myślałem, że mój Gmail zaczął świrować, bo oczekuję jeszcze maili z innych źródeł, które coś do mnie przyjść nie chcą, dlatego zacząłem mieć obawy Tak czy siak, forum przestało wysyłać powiadomienia i jest to dla mnie bardzo uciążliwe, bo niejako przeglądam forum z mojego Gmaila, subskrybuje nowości w forach, które mnie interesują i co najważniejsze to subskrybuje konkretne tematy. https://www.employear.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Przed chwilą dostałem 2 powiadomienia. Czyżby problem zażegnany? https://www.employear.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Już naprawione. Był problem z eximem. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Macie też problemy z forum dotyczące częstych padów serwera? Ja już 2 raz wysyłam PW bo co chwilę forum pada... Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylver Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 tak ja też to zauważyłem MyDevil.net chyba najlepszy hosting dla Dev i nie tylko ref Najwartościowsze kursy online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Wolno... żółwiego tempa forum nabrało. Coraz częściej zdarzają się problemy. A to pada całkowicie, a to spowalnia do granic możliwości. Z każdym tygodniem jest coraz gorzej. Za starych dobrych czasów robiło się zrzutki na serwer . Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 @Soprano- że się zacytuje sprzed jakiegoś czasu: * Może jakaś ściepa na serwer? Ja tam mogę się dorzucić. To i tak od Adminów zależy czy widzą taką potrzebę i jak to zorganizować. To jak? 1% z podatku na PiO Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Dzisiaj poprzez Google robi porządki odnotowujemy ponad 2-krotny wzrost ruchu. Jutro powinno być lepiej . Póki co to cierpliwości https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfred Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Nie wiem czy tutaj tak można, ale spróbuję i w razie czego prosze mnie nie karcić=) czy moglibyście udostępnić mi możliwość wstawienia sygnaturki/podpisu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.