matkro Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Posiadam od pewnego czasu skrypt, który jest w tej chwili już dla mnie nie użyteczny. Jeszcze kilka przeróbek/dodatków i był by jak ta lala do linkowania stron. Wrzuciłem coś przykładowego i ładnie zaindexował się. Jak działa? 300 znaków + link, do tego profil usera. Adres to www.golden-work.pl - jak chcecie to po testujcie i wyraźcie swoją opinie czy jest sens w ogóle dorabiać coś itp. Aby wszystko było cacy jest jako portfolio :-) Edit: jeżeli wszystko będzie po mojej myśli to udostępnię go. matkro - 9 lat doświadczenia. mant.pl - 7 lat doświadczenia w branży SEO. Jesteśmy na rynku od 1 czerwca 2008 roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinth Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Brakuje wg mnie tagow no i moze jakichs indywidualnych kategorii ustawianych przez uzytkownika, ale jest spoko, imho znalazloby sie jeszcze kilka innych zastosowan oprocz portfolio, Tutaj bedzie sygnaturka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbox Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Jak dla mnie wypaśny skrypt- i to nie tylko pod zaplecze ale tak jak napisał Dinth- fajną, lecz nie niezbędną rzeczą byłyby kategorie/tagi Tanie SEO Templatki Najlepsze serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucky Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Fajna sprawa...wszystko ładnie i przejrzyście, a do tego opisy 300 znakowe. Oczywiście zgodzę się z przedmówcami tagi to podstawa! Bo będzie 100000 wpisów i będzie kapa Unikalnatreść.pl - bo wartościowy content to podstawa! Skuteczny SEO Copywriting! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Podlinkować wpuścić ludzi żeby coś po dodawali i zobaczyć jak sie będzie indeksowało. Edyta 3. Pokaż swój profil innym innym! babol A tak jak inni fajny na patrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matkro Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Podlinkować wpuścić ludzi żeby coś po dodawali i zobaczyć jak sie będzie indeksowało. To do roboty Jak będzie cacy to udostępnię dla każdego. Oczywiście po poprawkach etc. matkro - 9 lat doświadczenia. mant.pl - 7 lat doświadczenia w branży SEO. Jesteśmy na rynku od 1 czerwca 2008 roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milkus Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Fajny katalog z tego może być. Na pewno się zainteresuję tym skrycikiem. Jak dodasz te opcje o których mówią przedmówcy, to skrypcik może stać się popularny. Do tego plusem jest konkretny, czytelny i całkowicie przejrzysty układ strony. Udostępniając to za darmo, możesz mieć darmowe linki - wystarczy tylko dodać odpowiedni zapis w licencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmike Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Opcja usuń nie działa, przynajmniej ja nie mogę usunąć swojego wpisu. edit "3. Pokaż swój profil innym innym!" Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org. Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matkro Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 kmike, korzystasz z opery ? matkro - 9 lat doświadczenia. mant.pl - 7 lat doświadczenia w branży SEO. Jesteśmy na rynku od 1 czerwca 2008 roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlonk Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 udostepnij.. poczekaj pol roku.. i po fali spamow, filtrow, banow bedziesz mogl zapomniec o uzywaniu tego skryptu ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagittariuspl Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 dodaj jakieś miniAPI i zaraz zrobimy dodawarkę do tego Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie! Rabat dla użytkowników PiO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matkro Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Więc tak Panowie. Jeżeli już wszystko będzie dodane i projekt wypali to dodawarka będzie zrobiona i w jakiś sposób udostępniona. Dostałem również kilka propozycja co do dodatków, tagi to tak jak już Dinth wspomniał, a oprócz tego jeszcze dostałem propozycje zrobienia powiązań wpisów oraz najaktywniejszych userów (aby poprawić wewnętrzne linkowanie). Niezbędna będzie również edycja wpisów. Na chwile obecną w celu dokładniejszej sprawdzenia indexacji serwisu, pierwszych 10 użytkowników którzy dodadzą po przynajmniej 10 wpisów będą mieć podlinkowany profil (www.golden-work.pl/nick) systemem e-weblink. matkro - 9 lat doświadczenia. mant.pl - 7 lat doświadczenia w branży SEO. Jesteśmy na rynku od 1 czerwca 2008 roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Er! Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Dopracować i będzie nowa ciekawa zabawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kob22 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Jeszcze brakuje kilku dodatków, ale już jest ok. Listę z poprawkami wysłałem na pw. (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucky Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 No to bierz się do roboty, bo z niecierpliwością czekamy na ogólnodostępne wydanie tego...czegoś Unikalnatreść.pl - bo wartościowy content to podstawa! Skuteczny SEO Copywriting! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.