Skocz do zawartości

Sunrise System z Poznania

kempisty

Rekomendowane odpowiedzi

Słuchałem podkastu z jakimś ichniejszym Preziem czy kimś tam, jakieś pół roku temu. Gadał o cyfrach, dywidentach, procentach,wkładzie. W du**e miał dobre piwo i Chłopskie Żarcie...

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak to jest jak duża firma przejmuje mniejsze, chłopskie jadło miało chyba 4 lokale z tego co pamiętam.. jeszcze ktoś rozsądnie mógł tym zarządzać, z pasją i głową. Jedzenie i sam klimat .. coś niepowtarzanego, do tego zachowanie obsługi, sposób podawania dań, gorzały .. wszystko było dopracowane tak aby klienci / często też turyści poczuli tą całą atmosferę góralską / wiejską / staropolską. 

Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl

Szkoda- pierwszy raz w Sfinksie byłem jeszcze w  ubiegłym wieku w mieście Łódź, znajomi których poznałem na wakacjach opowiadali że jest taka knajpa przy Piotrowskiej, dają kupę fryt, mięcha sałatek pyszne sosy za sensowną kasę.. , byłem zachwycony.

A później zwykła proza życia, ruszyli na miejscówki premium, aby zarabiać na czynsz,  cieli koszty, coraz mniej było mięsa coraz bardziej płaskie surówki...

Choć kilka razy w roku u nich bywałem bo mam Sfinksa niedaleko.

Powtórzyć fenomen  Mc Donalda nie jest łatwo.

• 1 rok później...
W dniu 26.05.2022 o 14:42, Pawel Kruszczyński napisał:

mam to samo doświadczenie - stracone 20 tys zł i sprawa w sądzie - tragedia.

SS - nie polecam :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności