arianek444 Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Nie szykujecie jakiś nowych promocji na domeny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzezniczek Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Kilka dni temu powiększyliśmy transfer miesięczny we wszystkich pakietach hostingu WWW oraz Reseller. Mamy nadzieję, że spodoba się Wam nowa oferta. No i plus dla was, bo pomału stawały się te dopłaty denerwujące. Nie szykujecie jakiś nowych promocji na domeny? Też bym jakieś z chęcią PLki lub EUki z promocji przytulił. A wiadomo, że w następnych latach byście mieli większe zyski za przedłużki. Pozycjonowanie - Licytacje od złotówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzezniczek Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Podsumuję tak. Z hostingu jestem zadowolony. Ale zgrywanie przez ftp na serwer plików to katorga. Jeden Wordpress muszę wgrywać po kilka razy. I znowu pewnie będziecie chcieli żebym wam dopłacał za transfer przez problem z przesyłem ftp. To jest wasz najsłabszy punkt. Pozycjonowanie - Licytacje od złotówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maksiulek Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Ja używam hekko na joomla! i nie ma żadnych problemów z FTP nie mam. Pomyśl o programie FileZilla - miodzio Zareklamuj swój biznes w Profesjonalnym Katalogu Firm. Usługa z FV 23%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 wgrywam zawsze w binarnym przez Fezilla i nie zauważyłem jakich kol-wiek problemów z FTP na Hekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebau Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 czy na hekko nie można wrzucać spakowanej paczki i rozpakowywać w panelu? bo zastanawiałem się czy nie zakupić też u nich hostigu ale hostingi bez funkcji unpack omijam szerokim łukiem Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradBudzyk Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 A nie prościej użyć instalatora skryptów? Klikasz instaluj i po sprawie Darmowe szablony do seokatalogów! - darmowe szablony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzezniczek Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Heh! Może dzisiaj jest jakieś przeciążenie. Na inne hosty dzisiaj wgrywałem po kilkanaście WP i nie było problemu. A na Hekko właśnie wgrywam 4 godzinę około 10 WP i dopiero jeden się wgrał. Ogólnie jestem zadowolony z hosta, ale czasami są takie problemy z przesyłem. Pozycjonowanie - Licytacje od złotówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freelancerSEO Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 4 h 10 WP ? zainstaluj Fezilla darmowy program... Cytat SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Może u Ciebie coś z łączem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maksiulek Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Wychodzi 24 minuty na jedną stronę. A tu metoda na 15 sekund Zareklamuj swój biznes w Profesjonalnym Katalogu Firm. Usługa z FV 23%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzezniczek Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Może u Ciebie coś z łączem? Mam najszybsze i najlepsze łącze jakie Netia oferuje. Nie zawsze tak jest. Jak wgrywam małe pliki to leci. A jak dużą paczkę to nieraz jest koszmar. W ten sam dzień na inny hosting o wiele większa paczka weszła bez problemu. Najgorzej jak transfer urwie i trzeba od nowa grywać. Pozycjonowanie - Licytacje od złotówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seomator Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 A z installatrona nie mozesz skorzystac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan od Adsense Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Z Hekko jestem super zadowolony. Mam tam też serwer pod publikera. Jedyny wrzód na d..ie to brak kodów PKWiU na fakturze- co miesiąc księgowa wraca mi ich faktury z pytaniami co to jest hosting publstandard. Nie moglibyście wbić kodu PKWiU na faktury? Potrzebna każdemu dziecku na PiO- Wyprawka dla noworodka- kosmetyki i meble dla dziecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 zmien ksiegowa. 90% faktur ktore dostaje nie maja takiego archaizmu jak pkwiu. pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.