mario1973 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Jak Wam ADDER 6.0.404 dodaje do precli ?? Siadłem dzisiaj, poświęciłem kupę czasu na stworzenie dobrego arta, skonfigurowałem jak trzeba (aż za dużo kategorii). WYniki ??? Na 50 poprawnych logowań do precli to 40 podaje brak kategorii i nie dodaje...... normalnie żenada . Nawet ręcznie przeleciałem te precle i kategorie są takie jak trzeba. Na bank poprzednia wersja dodawała z dużo większą skutecznością. Nie sądzę, że nagle gromadnie wszyscy się jakoś zabezpieczyli przed adderem. Jednym słowem ADDER to BADZIEWIE. M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morpheus Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Nie mam wersji 6 ale adder 5 bardzo ładnie dodaje mi do precli. Nie ma żadnych problemów. Zastanawiałem się ostatnio nad przejściem na 6 ale chyba zrezygnuję bo skoro działa jak trzeba to po co kombinować i mieć problemy Licz na siebie klimatyzacja kołobrzeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lok Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Do autoa topicu:Dodajesz precla do 40 katalogow?:Oczy zle zrozumialem... LOK - LIGA OBRONY KRAJU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Do autoa topicu:Dodajesz precla do 40 katalogow?:Oczy zle zrozumialem... jaki problem ? M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson_ Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Ja też korzystam z 5 i chwalę sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Krywko Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Poszukaj na forum Addera. 6.0.404 ma jakieś nowe problemy z kategoriami. Jestem w potrzebie - sprzedajecenne domeny regionalne za ułamek wartości tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 19 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 ....6.0.404 ma jakieś nowe problemy z kategoriami. eh......kurde...... nawet nie chce mi się tam zaglądać.......... żenada......... M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4matic Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Ja uzywam 5tki i wydaje sie OKEJ.....mialem przejsc na 6tke, ale teraz powaznie sie zastanowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson_ Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 No ja też zaczekam, aż wersja beta przejdzie w stable Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morpheus Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Ta wersja to pewnie się będzie nazywać adder 7 Licz na siebie klimatyzacja kołobrzeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.