qiqqq Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Witam, chciałbym się dowiedzieć czy page rank dla domeny transportproject.pl jest prawdziwy. Według narzędzi do sprawdzania tego parametru strona posiada PR5. Jednak to nie daje pewności. Czytałem tematy na forum odnośnie sprawdzania prawdziwości page ranku jednak żadna z podanych tam metod nie działa. Skrypt na optymalizacja.com nie działa prawidłowo, a sprawdzanie poprzez cache: w google także nie podaje żadnych wyników. Jak inaczej można sprawdzić prawdziwość page ranku notebooki - wszystko o notebookach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Ale na czym ma polegać jego nieprawdziwość? Według tego narzędzia jest prawdziwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaviorek Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 no właśnie, nie ma cache, najlepiej poczekać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Głównej też w indexie nie ma, chyba że przeoczyłem ja bym nie brał na razie . Chyba że za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 prsite.eu wg tego narzedzia posiada pr5. Jednak glownej w indeksie nie ma pewnie dlatego ze strona glowna nie dziala Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Może to ci coś podpowie ? https://siteexplorer.search.yahoo.com/searc...p;fr2=seo-rd-se Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghosti Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 albo nawet tutaj https://www.google.pl/search?hl=pl&sugg...=Szukaj&lr= Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qiqqq Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Z tego co tutaj napisaliście wnioskuję, że page rank był prawdziwy, ale po następnej aktualizacji się zmniejszy. Strona przestała działać i większość serwisów usunęło linki do niej. Pozdrawiam notebooki - wszystko o notebookach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Jak pagerank może być nieprawdziwy? Zawsze jest prawdziwy... akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qiqqq Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Jak pagerank może być nieprawdziwy? https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=4963 notebooki - wszystko o notebookach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.