jimmi Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Czacha pochwalam podejście Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEOMAN Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 No brawo Czacha Wiktor [goryl] Pacocha.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Super Czachowski, cieszę się. Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 no to bęc czache w czoło a teściową w klatkę piersiową Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Szkoda, że nie spróbowałem sił w tym konkursie. Wystartowałem tylko w pozycjonowanie strony i mam nadzieje, że go wygram Czy planujecie jeszcze jakieś konkursy w tym roku? Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 CrashXT, jeszcze masz szanse wystartować Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolszach Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Wystartowałem tylko w pozycjonowanie strony.. ...nie jestem w temacie, to takze jakis inny konkurs? tam zlecam marketing internetowy i pozycjonowanie stron: bizzit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brad Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 czacha: ja wystartowałem zaledwie 2 tygodnie temu spróbuj, może uda Ci się wykorzystać FSB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucider Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Ja wystartowałem tydzień temu i jestem 37. (a przedwczoraj byłem 33. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domi Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 ...hmmmm niektorzy dopiero startuja :-) moze sie uda z FSB przed samym koncem rejestracji wystartowac Wolny Tybet - wspieraj akcję, weź udział w konkursie Ręceprecz odtybetu Dobry kredyt hipoteczny - TYLKO Najlepsze Oferty Banków - https://kredyt24h.info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 I tak juz widac ze konkretne szanse to maja tylko stare domeny a jezeli nie stare to z bardzo ladna trescia - strona o tybecie.... Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exe Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Ja już trochę zrezygnowałem, bo z ruchchorzów i dodą nie dam rady hehe. Najbardziej będę szanować osoby, które wystartowały z nowymi domenami. W top10 są tylko 2 a więc gratuluję już teraz Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
websign Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Z tymi starymi domenami to rzeczywiście ciężka sprawa, ale jak to w przypadku pozycjonowania, zależy kto ile jest w stanie zainwestować w zwycięstwo !!! Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Nawet starujący jutro mają szane wygrać, trzeba wiedzieć tylko jak !!! Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Nawet starujący jutro mają szane wygrać, trzeba wiedzieć tylko jak Wszystko teoretycznie no chyba ze 500 tys pkt w weblinku :] Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.