hooli Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Ogladał ktos? Jednym uchem sluchalem, potem juz ogladalem, laska ugrala 500 tys. i zostalo ostatnie pytanie do miliona, ma 2 kola ratunkowe (publicznosci i 50:50). W ogole ona ma 21 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trademark Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 też widziałem, ładnie się poszczęściło dziewczynie ciekawe czy wygra ten milion? i ciekawe czy sztuczki PR (nie mylić z pagerank) odegrały tutaj jakąś rolę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 W ogole miala latwe pytania, ja nie wiedzialem 2 czy 3, z tym psem, z liczba pojedyncza... z Kaka się zastanawialem No miala farta, ale ryzykowala tez ostro. No ciekawe, ciekawe, ktos musi wkoncu wygrac banke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Wygra konkurs od zera do milionera Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Ja pierwsze co jak ją zobaczyłem chcialem ją o dowód zapytac, wygladała na max. 17 lat. Ale bardzo szybko jej szło, chociaż pytania miała łatwe. Znałem odpowiedz na wszystkie tylko tego z piłkarzem KAKA nie wiedziałem,. Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lok Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Jak na te kwote Kaka tez bylo latwe,pod warunkiem ze ktos oglada lm w tv LOK - LIGA OBRONY KRAJU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Kaka jest the best... Sam nie oglądałem dzisiaj ale wczoraj gościówka ugrała 250tys. Na ost. pytanie zużyła 2 koła ale zrezygnowała mimo to. Podajecie to pytanie z Kaką bo się piłka interesuje i jestem ciekawy czy bym wiedział. akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spookypld Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 a to już pewnie widzieliście: https://www.youtube.com/watch?v=OgPeKHZOEho Made In 3W - Małe Moje Miejsce https://napiszemydlaciebie.pl/co-to-jest-copywriting/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Tomahawk Ricardo Izecson dos Santos Leite to: a) Ronaldo b ) Kaka c) Ronaldinho d) coś tam, nie pamietam boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Poproszę telefon do przyjaciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwik. Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 oficjalna strona: www.milionerzy.tvn.pl tam chyba jest całość produkty firmy asus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maka Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Pytanie jest łatwe jak zna się odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 No to łatwe z tym Kaką nie było... ale bym chyba strzelił że to on bo raz mówili to jego długie imię i bym raczej nie przypuszczał że inni też mają takie długie... To czekamy teraz na kolejny odcinek ale skoro ma 50:50 i publike to babka powinna dać radę... P.S Ciekawe jakie fajerwerki będą... akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 No to łatwe z tym Kaką nie było... ale bym chyba strzelił że to on bo raz mówili to jego długie imię i bym raczej nie przypuszczał że inni też mają takie długie... Ronaldo -> Ronaldo Luís Nazário de Lima Ronaldinho -> Ronaldo de Assís Moreira Kaka -> Ricardo Izecson dos Santos Leite boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapir Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Laska wygląda na 16 lat. I matkę ma dziwną - KAZAŁA jej ugrać milion i przy 500k nie była zadowolona:/ co jak co pytania miała banalne jak na milionerów. A ta babka która zgarnęła 250k to koleżanka mojej matki nie chciała się przyznać ile ugrała a tu taki numer wycięła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.