protus Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 W zwiazku z powyższym otrzymali Państwo błędny email za który serdecznie przepraszamy. I to wszystko? A co z tymi, którzy przedłużyli te "wygasłe" domeny? Straciłem już zaufanie do AZ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Powinni w ramach rekompensaty za straty moralne dać po 10 domen za darmo nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afek Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Dobrze że przeczytałem ten temat wcześniej. :-D Dostałem kilkadziesiąt takich maili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarek Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 No to troche mnie uspokoiliście bo ja też dostałem Najlepsze domene mi aktywowali 3 dni temu a dziś chcą zebym przedłuzał Wpadki Gwiazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Swoja droga, ciekawe jak to rozwiaza. Przeciez nie da rady teraz (po kilku/kilkunastu dniach) od rejestracji, przedluzyc domeny. Chyba beda zwracac kase, ale to bedzie jakas masakra z tyloma przelewami na raz... "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toseo Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Heh Ciśnienie mi skoczyło Ale patrzę a strony działają ... Zainteresowania ? Prowadzę blog ogrodowy a także sklep z folia epdm na dach. W wolnych chwilach sprzedaję membranę EPDM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brad Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Ja obstawiam, że nie zwrócą bo to było specjalne zagranie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Rekompensata za domeny poniżej złotówki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpav Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Też dostałem kilkadziesiąt takich mejli, ale jako pierwsza była domena która zarejestrowałem wczoraj i to mi dało do myślenia Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron? if.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Nie no muszą zwrócić, przeciez jest to przelew nienalezny. A przeciez tam 99% ludzi to nie-pozycjonerzy, wiec po co im rejestracja nowych domen... "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nahpl Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Home.pl ma jeszcze bardziej debilny marketing. Tylko, że zamiast pisać, to dzwonią "wykryliśmy, że domena podczepiona pod nasz serwer nie została zarejestrowana u nas. Może pan przenieść domenę do nas, ta usługa jest darmowa" ... Wejdź i nakarm głodne dziecko. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsi Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Napiszę to, co na wht... przede wszystkim potwierdza się to, co mówiłem o niskim profesjonaliźmie tej firmy (a lobby na tym forum, rozdające na lewo i prawo jakieś durne kody zniżkowe na usługi AZ wtedy krzyczało, że się zachowuję jak gówniarz i w ogóle jakim prawem tak mogę pisać).. ...jeśli to nie było celowe (na co stawiam, bo pieniążków brakuje, to robią takie jaja.. ciekawe, czy oddadzą kasę tym, którzy zapłacili niepotrzebnie), to jeśli mają wewnątrz takie problemy, to... to tylko potwierdza, że AZ to lipa.. w końcu zżera ich samych to, co zżera dobry humor klientom... webastyczny.pl - projektowanie wizerunku w Internecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maker Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Tez zauwazylem z jest tutaj jakies lobby na rzecz AZ. To nie pierwszy moj problem z AZ (co mozna poczytac na forum) na szczescie juz powoli transferuje domenki gdzie indziej. tunery tv - portal o kartach telwizyjnych ilustrator - profesjonalna grafika komputerowa A może chcecie się czegoś dowiedzieć o Bułgarii ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Lobby przez to, że niektórzy rozdają kody? Skoro komuś nie jest potrzebny to chyba dobrze, że da na forum, może się przyda komuś innemu. Podając kody przecież nie namawia się do koniecznego ich wykorzystania, po prostu kto chce to może ich uzyć. A i na PiO można znaleźć tematy gdzie ludzi sami pytają czy ktoś nie ma takich zbędnych kodów. Takie jest moje zdanie, ale w żadnym wypadku nie bronię AZ bo przez ten incydent, tak jak napisałem wcześniej straciłem do nich zaufanie. A szczerze mówiąc do tej pory nie miałem o nich najgorszego zdania., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prego.pl Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 W dniu dzisiejszym nastąpił błąd w notyfikacjach wygasłych domen. Błąd polegał na wygenerowaniu błędnej daty wygasłej domeny. W zwiazku z powyższym otrzymali Państwo błędny email za który serdecznie przepraszamy. pozdrawiamy serdecznie Az.pl Sklepy internetowe - Katalog sklepów internetowych, Domeny .tv za 97 zł, przedłużenie domeny .pl za 69 zł. Multiwyszukiwarka domen i liczne promocje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.