Dominik23 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Każdy pozycjonier w Polsce zetknął się z PiO, uczył się, radził w większym lub w mniejszym stopniu. Pamiętam jak pio miało PR=5, potem PR=3 a teraz 0. Może z organizujemy jakąś akcję linkową dla PiO, zaplecze każdy ma. Nie twierdze że forum bez tego nie przeżyje, ale jak by moderzy byli chętni do rozpoczecia tego typu akcji to może i to by był dobry pomysł. Z linkami w google cienko https://google.pl/search?q=link:forum.optymalizacja.com Więc czemu nie?? Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Liczy się pozycja w Google a nie PR. PiO renome ma i zerowy PR mu nie przeszkodzi. Takie jest moje zdanie. A backlinki to sprawdzaj w Yahoo a nie w Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Dominik23, widzisz PiO jest dowodem tego że bez jakiegokolwiek PR można być wysoko na trudne frazy, a nie jak większość PiOkemonów wyłazi ze swojego pokeballa i nie idzie im wbić do bani że wysoki PR jest g*% warty i niema odbicia w serpach. Nie twierdze że forum bez tego nie przeżyje, ale jak by moderzy byli chętni do rozpoczecia tego typu akcji to może i to by był dobry pomysł.PiO dawno zdobyło renomę i uznanie w świecie seo, i żadna akcja(partyzancka) niema najmniejszego sensu.Na 11,271 Ty jako jedyny wyskoczyłeś z linkowaniem PiO, jesteś zesłańcem bogów seo czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 A ja mam teorie Google nie lubi pozycjonerów == Google nie lubi PiO z uwagi na to że przesiadują tu sami pozycjonerzy Wniosek taki że nic z tym PR nie da się zrobić Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 bankowo 2 konto michała Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 bankowo 2 konto michała Padłem Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 A ja jak zwykle nie wiem ocb xD Aaaa a za ta teorie dostane nobla ;D Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lj2m Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Każdy pozycjonier w Polsce zetknął się z PiO, uczył się, radził w większym lub w mniejszym stopniu.Pamiętam jak pio miało PR=5, potem PR=3 a teraz 0. Może z organizujemy jakąś akcję linkową dla PiO, zaplecze każdy ma. Nie twierdze że forum bez tego nie przeżyje, ale jak by moderzy byli chętni do rozpoczecia tego typu akcji to może i to by był dobry pomysł. Z linkami w google cienko https://google.pl/search?q=link:forum.optymalizacja.com Więc czemu nie?? No co ty mregulaminu nie czytałeś. Przecież na samym wstępie pisze że jeśli chcesz być użytkownikiem tego forum musisz zamieścić link na chociaż 10 zaindeksowanych stronach Getlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Dominik, wystarczylo, ze zalozyles ten watek i Google sie wystraszylo. Od razu dalo 2 dla PiO, przynajmniej na tych DC, ktore sprawdzalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Dominik, wystarczylo, ze zalozyles ten watek i Google sie wystraszylo. Od razu dalo 2 dla PiO, przynajmniej na tych DC, ktore sprawdzalem. Więc po co wogóle pozycjonować?? Lepiej straszyć Google lepsze efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Markes, a moze bys tak nie zniechecal chlopaka do straszenia? Efekty sa imponujace, wiec jak jeszcze troszke pogrozi to PiO wbije na PR 5 albo i 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Tylko za bardzo Googla nie przestraszcie bo jeszcze PR 11 wyjdzie... Dobra ide zaraz postraszyć Googla niech mi da na wszystkie portale i fora PR7 a potem sprzedam linki dla pokemonów na allegro. barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Bo Googiel to taki mały chłopczyk w okularkach i siedzi non stop na PiO i sprawdza co napiszą jak zmieni pr Jaki wniosek? Całe google podporządkowane jest PiO Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venon Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Jeśli google tak naprawdę gnębi pozycjonerów i działania które służą na zakłamania wyników to całe PiO powinno być dawno w filtrze A tak poważnie to pagerank to już przeszłość tani webmaster jak oszczedzać na wodzie dobry freelancer lub webmaster firma transportowa Oświęcim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_a_T Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 A tak poważnie to pagerank to już przeszłość Może i przeszłość ale jak widać nieźle jeszcze na nim idzie zarobić infogorzow.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.