xplus Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Wchodzi Amerykanin do baru w Polsce i mówi: - Słyszałem że wy, Polacy, to jesteście straszni pijacy. Założę się o 500 $, że żaden z was nie wypije litra wódki jednym haustem. W barze cisza. Każdy boi się podjąć zakład. Jeden gościu nawet wyszedł. Mija kilka minut, wraca ten sam gościu, podchodzi do Amerykanina i mówi: - Czy twój zakład jest wciąż aktualny? - Tak. Kelner! Litr wódki podaj! Gościu wziął głęboki oddech i fruuu... z litra wódki została pusta butelka. Amerykanin stoi jak wryty, wypłaca 500 $ i mówi: - Jeśli nie miałbyś nic przeciwko, mógłbym wiedzieć, gdzie wyszedłeś kilka minut wcześniej? - A, poszedłem do baru obok sprawdzić, czy mi się uda... Promocja wiedzy Odwiedź moją stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vispar Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Para uprawia seks, w pewnym momencie ona mówi: - Włóż od tyłu. - "Włóż" od tyłu? Żółw! Ubezpieczenia Legionowo PZU, Ergo Hestia, Uniqa, Generali, InterRisk Psycholog Legionowo pomoc psychologiczna Cygara, cygara kubańskie, humidory, akcesoria do cygar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 https://img713.imageshack.us/img713/309/422a353fad30.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErnestM Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 https://img713.imageshack.us/img713/309/422a353fad30.jpg haha dobre, ma ktos wiecej takich "kwiatow" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi_smooth Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Pora odświeżyć temat:) -Dlaczego matura z matematyki była w tym roku taka prosta? -Bo zdawała córka Tuska. -A dlaczego w przyszłym roku będzie jeszcze łatwiejsza? -Bo będzie podchodziła raz jeszcze Serdecznie polecam profesjonalny serwis drukarek Katowice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fibas Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Na bank napadają bandyci i nakazują personelowi: Wszyscy na podłogę! Nie ruszać się! Urzędnicy położyli się na podłodze w milczeniu. Tylko stary kasjer szeptem zwrócił uwagę młodej koleżance: - Niech się pani położy w jakiejś przyzwoitszej pozycji. To napad, a nie piknik w lesie! imprezy firmowe - imprezy firmowe rollupy Warszawa - rollupy Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErnestM Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Jak robi krowa ? muu - jak robi mucha ? bzzzz - jak robi Rom ? Rom nie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa007 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Czym się różni walc angielski od walca wiedeńskiego? Walc wiedeński ma kierownice po lewej stronie. Strony WWW Rzeszów - Serwisy, sklepy internetowe, grafika i wiele innych zapraszam Poradnik tworzenia stron internetowych - czytać i komentować Projektowanie ogrodów Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoYot Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Żona do męża: - Zobacz, ja muszę prać, prasować, sprzątać, nigdzie nie mogę wyjść, czuję się jak Kopciuszek. Mąż na to: - A nie mówiłem, że ze mną będzie ci jak w bajce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcu1 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 - A nie mówiłem, że ze mną będzie ci jak w bajce? Dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZaK Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Nie będę przeklejał 150 dowcipów o wsi więc zapodaje linka: https://hellbuzz.pl/FUN-Dowcipy-ze-lsi Te najlepsze maja kliknięte "lubie to". Pierwszy z listy: Czym się różni dziewczyna z miasta od dziewczyny ze wsi. Dziewczyna z miasta ma w pępku kolczyk a dziewczyna ze wsi kleszcza HellBuzz.pl - zdobywaj lajki, +1, głosy w konkursach! Zapraszamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 na brzegu rzeki siedzi ptaszek. podchodzi do niego myszka i zaczyna prosić "ptaszku, przenieś mnie na drugi brzeg, bo ja tak słabo pływam" a ptaszek "NIE!" "ale ptaszku, ja Cię tak bardzo proszę, przenieś mnie, bo ja się boję przez ten nurt i rzeka taka głęboka..." "POWIEDZIAŁEM NIE!" "ale ja tak mocno Cię ptaszku proszę..." "NIE! I KONIEC GADANIA" no to myszka skoczyła do wody i z ledwością dotarła do drugiego brzegu, walcząc po drodze z prądem i wirami... wychodzi taka biedna z wody... cała zmoknięta i zziębnięta.... ... i jaki jest morał z tej historyjki? żeby myszka była mokra, ptaszek zawsze musi być twardy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihauu Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Idzie narkoman po pustyni. Nagle zauważa zakopaną w piachu amforę. A że spragniony był to z nadzieją wyciaga zatyczkę. Ale zamiast kropli wody z butli wyłazi Dżin i zagaduje do narkomana: - Masz trzy życzenia! Narkoman bez zastanowienia: - Daj mi i sobie po działce! Zapalimy! - Dobra, proszsz... Zapalili. Dżin nieprzyzwyczajony, schował się z powrotem do amfory, ale po chwili wychyla się niezdarnie i mówi: - Dawaj drugie życzenie... - Daj jeszcze raz to samo - odpowiada narkoman. - Dla mnie i dla Ciebie! - Dobra. Proszsz... Chociaż mógłbyś wymyśleć coś mądrzejszego. Zapalili. Dżin znowu schował się w butli. Trochę trwało zanim znowu z niej wylazł: - Dawaj trzecie życzenie... Tylko pomyśl najpierw, bo to ostatnie... - Trzeci raz to samo! - ordynuje narkoman. - Dla Ciebie i dla mnie, a co... raz się zyje... - No mądry to Ty nie jesteś - mruknął Dżin, ale spełnił i to życzenie. Zapalili, podumali, Dżin z powrotem wlazł do amfory. Mija godzina, dwie. Dżin wyłazi z butli: - No dobra.... Dawaj czwarte życzenie.... Mocny link za złotówę! Dodaj wpis do Katalogu Frets.pl PR3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Czym się różni papuga od pedała ? Niczym Oboje mają obsrane kije Niezłe Sorki za archeologię ale warto przejrzeć ten temat. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo127 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Mówi żona do męża: - Kochanie, sprawmy sobie wyśmienity weekend! - Cudowny pomysł moja droga, do zobaczenia w poniedziałek. Najlepsze dowcipy w sieci. https://sportowe-aktu...ci.blogspot.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.