zero3 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 no i nie słuchał starszych doświadczonych kolegów i zrobił to gratulacje pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Oczywiście gratulacje!!! Przypomniało mi się jak moja siostra składała życzenia kuzynce na weselisku. Powiedziała tak: "Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, a za 5lat powiesz mi jak było" ...miała wtedy chyba z 12lat ale ja tego nie zapomnę... wszyscy poskładani ze śmiechu boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 tjay99, widać siostra się w brata wdała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 troszeczkę boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mev Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Gratulacje Pozdrawiam, Hubert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 FFS on się tylko zaręczył! To przecież nic nie znaczy. Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Jak to nie. Wręczył jej "list intencyjny", czyli zaproszenie do zawarcia umowy. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No More Google Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Przesadzacie, przecież to tylko takie "polizanie cukierka" Niemniej gratulacje oczywiście. p.s. Najlepszy wpis w tym wątku należy IMO do zero3 (1 strona), pozwolę sobie użyć tego fragmentu dla ratowania innych "biedaków" Spis stron Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 ooo, topic na czasie, ja tez planuje za niedlugo Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 no tak...wiosna idzie i głupieją ludzie... Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 a ja tam na kocią lape i jest super. po co komu jakie zbedne papiery ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Ja również przyłączam się do gratulacji. Rok temu w Walentynki byłam po drugiej stronie i co prawda nie rozpłakałam się, ale również było bardzo romantycznie ;-) Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu Nowy wpis: Dlaczego "Ania Gotuje" tak wysoko rankuje w Google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 FiKaS w pełni cię popieram... Niech żyje wolność Wolność i swoboda!!! Niech żyje zabawa i dziewczyna młoda (co tydzień inna) boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 a ja tam na kocią lape i jest super. po co komu jakie zbedne papiery ? Ja mysle dokladnie tak samo, malo tego - jestem przeciwnikiem slubow ale tradycja musi byc Jestem przeciwnikiem bo wiele razy widzialem wsrod moich znajomych poglad "juz jestesmy po slubie to sobie moge na wiecej pozwalac bo co ? przeciez z byle powodu sie nie rozwiedziemy" - takie myslenie, ze "zaklepane" i juz mozna wszystko olewac ;] ps. gratulacje Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czachapl Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Coś poskąpili linków bo nie widać w 100 setce tematu. zareczyny dodano: 15.02.2008 Pobrań 7,888 Strony internetowe zarzadzanienajmem.eu https://eyepedia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.