Tomahawk Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 No fakt troszke może irytujące... Ale jak nam małe dziecko pokazuje palca... to co irytujemy się? Dajmy spokój to dziecko.... Trzeba być wyrozumiałym;) akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patro Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Czasami w życiu polityka jest taki czas, że musi się podać do dymisji ale czy z moderatorami tak jest to nie mam pojęcia Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Irek pełni swoją "funkcję" społecznie, na prawdę, może któryś z Was chętnie posiedzi na (dowolnym) forum po kilka godzin dziennie za frajer, podczas gdy mógłby w tym czasie spędzić czas z rodziną, czy popracować. Przy pewnej skali rozpiętości "działań", przestajesz mieć pojęcie z kim rozmawiasz i czego od Ciebie chce. :-) Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Irek pełni swoją "funkcję" społecznie, na prawdę, może któryś z Was chętnie posiedzi na (dowolnym) forum po kilka godzin dziennie za frajer, podczas gdy mógłby w tym czasie spędzić czas z rodziną, czy popracować.... ja siedze i społecznie moderuję 2 inne fora, a mam rodzinę jak zacznie mi brakowć czasu to zostawię moderację... i od razu by zaraz ktos nie odebral mojego posta do siebie, post nie ma na celu ataku na jakiego kolwiek moda z PiO ma pokazać, że albo się cos robi dobrze, albo za to nie zabiera i oczywiście to dobrze, to nie tylko ocena samych userów, ale i osób, które nadały te uprawnienia edit: 2 ostatnie linijki - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Dziwie sie, ze najbardziej zainteresowany tym tematem nic nie pisze, gdzie na innych tematach az "huuuuczy" przez wielkie U :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Ludzie, maruderzy: 1. Pracujemy społecznie (a mamy co robić: praca, rodzina, znajomi, obowiązki, przyjemności). 2. Każdy może trafić na zły dzień. 3. Każdy może coś źle zrozumieć (nikt nie jest nieomylny). 4. Ostrzeżeń jest aż 10 (po 10%), więc nie ma tragedii. Ja ostatnio dostałem na WHT 33% za totalne nic (ot, głupia odzywka na koniec normalnej wypowiedzi). Także czasami warto dać te 10% tak prewencyjnie, żeby człowiek następnym razem się zastanowił nad tym co pisze. Bo pamiętajcie, że forum to nie tylko Ty (jedna osoba), tylko setki, tysiące innych z którymi trzeba czasami się nieźle namęczyć. PS. Ja też nie raz zakląłem jak szewc przez Irka akurat "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Ja tam do Irka nic nie mam, fajny z niego gość I dobrze sobie radzi z moderacją, a tutaj nie jest łatwo, jak czytam posty co niektórych.. A swoją drogą czuję się wyróżniony bo ostrzeżenie mam od samego admina Pozdrawiam, Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Pamiętacie jaki był syf zanim Irek został modem? Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 A swoją drogą czuję się wyróżniony bo ostrzeżenie mam od samego admina Jak ja Ci zazdroszczę - ostrzeżenia od samego admina są bezcenne Jak wyglada forum bez moderacji mozna sobie czasami popatrzeć w różnych dziwnych forach. Strach tam zaglądać i połowy nie da sie czytać bo bluzg na bluzgu. Wiec jak najbardziej oby było jak najwięcej moderatorów. Co prawda nie zawsze sie z nimi zgadzam ale cóż... Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b2rt0sz Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 1. Pracujemy społecznie (a mamy co robić: praca, rodzina, znajomi, obowiązki, przyjemności).[...] Nikt Cię nie przymusza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matematyk Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Może jakby pracowali za kase byłoby lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 To im zapłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.