pozycjonero Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Czek za maj juz jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 słowem szkoda kasy na expres. Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 W przesyłce kurierem nie o czas chodzi, a o pewność doręczenia czeku. Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 jak na razie nikt na 'pewnosc' nie narzekał. więc skutecznosc doreczenia bardzo wysoka Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Ciekaw jestem kiedy listonosze wykumają że z google czeki idą i zaczną się pierwsze przekręty, jak było na początku z allegro. Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Ciekaw jestem kiedy listonosze wykumają że z google czeki idą i zaczną się pierwsze przekręty, jak było na początku z allegro. A jak chciałbyś taki czek przekręcić? Starczy Ci sumy przeciętnego czeku na lewy dowód/prawo jazdy/paszport? Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakubek Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 To forum pelni funkcje systemu wczesnego ostrzegania przed nadejsciem czeku :-) Nie musisz nawet patrzec za okno - sledz tylko posty a dowiesz sie kiedy dostales czek:] Brak postow na ten temat oznacza ze jeszcze nikt (sic!) nie dostal :] Szlachetne Google nikt sie nie dowie jak anty-seo'ujesz az zajaggerujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSS Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Kilka miesięcy temu dostałem czek ok 10. To było wtedy jak google wprowadziło tą expresową przesyłkę czeku. Może jutro dojdą czeki do nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 duży tych stron było, ale chyba przegapiłem warto wybrać opcje czek expresowy czy to się nie opłaca ? Wybaczcie jak było #-o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSS Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 duży tych stron było, ale chyba przegapiłem warto wybrać opcje czek expresowy czy to się nie opłaca ?Wybaczcie jak było #-o Dla mnie strata kasy. Podobno kilka dni szybciej a sporo kosztuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesisko Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 chyba za czerwiec za czerwiec to juz dostalem dawno. Teraz powinna byc za lipiec. Zawsze mam od płatności w tym panelu do otrzymania czeku ok. 15 dni ktore juz dobiegaja konca wiec niedlugo bedzie czek za lipiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 jamesisko: albo masz indywidualne rozliczanie z google albo całkowicie się mylisz czek za czerwiec: -------------------- - 30 czerwca koniec okresu rozliczeniowego - do 10 lipca podsumowanie płatności - do 25-28 lipca informacja o wysyłce czeku ('sprawdzanie' ) - do 10 sierpnia czek w skrzynce tak przynajmniej było do tej pory. tym samym czek za lipiec: ------------------------------- - 31 lipca koniec okresu rozliczeniowego - do 10 sierpnia podsumowanie płatności - do 25-28 sierpnia informacja o wysyłce czeku ('sprawdzanie' ) - do 10 września czek w skrzynce ^^ oczywiście przesyłka standard, express kilka dni wcześniej ale to nie zmienia wiele. Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boloo Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 za czerwiec to juz dostalem dawno. Teraz powinna byc za lipiec A masz jekieś znajomości w google? Muszą być b. dobre Płatności pojawiają się po ok 3 tygodniach + kilkanaście dni wędrówka czeku. Jest pierwsza połowa sierpnia więc jakim cudem czekasz już na czek za lipiec? A wracając do pytania: Też jeszcze nie dostałem. Może dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Przezwyczaiłem się do czeków przychodzących pierwszego ja tam jeszcze mam resztki rozumu (no offence, uogólnienie) i nie będę płacił żeby czek był 5-10 dni szybciej jak człowiek wpadnie w comiesięczny cykl przysyłania czeków to mu to zwisa czy to będzie 5, 10 czy 20 dzień miesiąca. Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesisko Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 TAK? a w zakladce raporty, wybierzcie sobie ostatni miesiac - lipiec. Na ten czek oczekuje - poprzedni dostalem. Czyli za lipiec czekam na czeka, bo za czerwiec dostalem. Bo jest tam tez ten miesiac - sierpien, i ostatni miesiac- lipiec. Za oba nie mam czyli czekam za lipiec. Bo za czerwiec to juz mam w domu. Dostane za lipiec i heya do banku. *** a z reszta. Za czerwiec otrzymalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi