Skocz do zawartości

Dziękuje Wam za 2007 rok

Daniel Kędzierski
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Już tradycją dla mnie jest przygotowanie życzeń świątecznych (Wielkanocnych/Noworocznych) w postaci audio.

Chciałbym Wam wszystkim życzyć spokojnych i wesołych Świąt, szczęśliwego Nowego Roku.

Dziękuje Wam także za wspólnie przebyty rok na forum PIO, licze także że w roku 2008 nasze dyskusje będą jeszcze ciekawsze a nowe rozwiązania nad którymi pracowałem przez ostatnie 3 msc i dla Was będą przydatne i wszyscy będziemy w szooku ;).

Pozdrawiam

Mariusz

PLIK AUDIO Z ŻYCZENIAMI DLA WAS

https://www.szook.pl/zyczenia.php

Dziękuje także grupie Long & Junior za udostępnienie utworu.

Edytowane przez szook

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Dzieki Szooku ;) kurde czuje ze te swieta i nowy rok bedzie grubasny ;)

ja również życze wam milych i wesolych swiat i udanego sylwestra.. a tobie Szookuu życze udanych świąt z ekipa googla ;)

P.S Aby ten rok 2008 na PiO byl udany.. mniej takii pokemoniasty ...

osablood staram się co Święta, czy to wielkanocne czy przyszłe ;) zmieniać się z bestii na człowieka.

Uważam że warto w takim okresie pamiętać o tym że jesteśmy ludzmi ;) .\

Dziękuje osablood za wyj. ;) Nowy Rok.

OJ KUBA KUBA heheh ;)

Edytowane przez szook

osablood staram się co Święta, czy to wielkanocne czy przyszłe ;) zmieniać się z bestii na człowieka.

Uważam że warto w takim okresie pamiętać o tym że jesteśmy ludzmi ;) .\

Dziękuje osablood za wyj. ;) Nowy Rok.

Dokładnie, jestem tutaj nowy, więc nie znam jeszcze zwyczajów panujących na tym forum.

Jeszcze raz dzięki za życzenia, oby ten następny rok był wyj. również pod względem serpów ;)

;)

Edytowane przez osablood
468x60.png

Ja dziękuje za życzenia... a sam wam je złoże za parę dni. Zupełnie nie czuje jeszcze klimatu świąt. Zawsze to że zbliżają się Święta Bożego Narodzenia poznawałem po reklamie coca-coli: "Coraz bliżej święta" :D a w tym roku jeszcze jej nie słyszałem. Może to dlatego że nie oglądam TV :D:):D

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku :)

Odpocznijcie od komputerów i Google (a wtedy ja sprytnie przejmę Wasze pozycje :D ).

Wspaniałych prezentów i sukcesów zawodowych - żeby Wasze konta bankowe wróciły do stanu z przed kupowania prezentów (ajj biedne, puściutkie konta).

Pozdrawiam gorąco :D

Ay, caramba!

Ja dziękuje za życzenia... a sam wam je złoże za parę dni. Zupełnie nie czuje jeszcze klimatu świąt. Zawsze to że zbliżają się Święta Bożego Narodzenia poznawałem po reklamie coca-coli: "Coraz bliżej święta" :D a w tym roku jeszcze jej nie słyszałem. Może to dlatego że nie oglądam TV :D:):D

Nie musisz ogladac TV :)Coraz blizej swieta